Всі категорії
Додати товар

Бутси adidas x crazyfast.1 fg white/green hq4516 44,5p.

6600 грн -2% 6500 грн
Опис

Оригінал, нові, без коробки.

Футбольні бутси Adidas X Crazyfast.1 FG HQ4516

Відчуйте приплив шаленого темпу з adidas X Crazyfast. Футбольні бутси з обтічним дизайном з урізаною спинкою для максимальної швидкості в усіх напрямках. Коли ви шикуєтеся в чергу в X Crazyfast, захисники вже знають, що у них проблеми.

Оснащені надлегким каркасом Aerocage та напівпрозорим верхом із сітки Aeropacity, вони забезпечують необхідну підтримку, не обтяжуючи вас.

Кожен аспект їхнього мінімалістичного дизайну створений для того, щоб допомогти вам швидше розвивати максимальну швидкість.

Поверх сітки нанесений тонкий шар Speedskin плівки для поліпшення контролю м'яча при дриблінгу на повній швидкості. Вона настільки тонка, що крізь неї видно, але міцна, щоб підтримувати ногу.

Для кращого зчеплення з дорогою передбачено оновлену підошву Speedframe з додаванням матеріалу Aeroplate. Важливим кроком вперед для серії X є те, що підошва спроектована так, щоб бути трохи гнучкішою, значно підвищуючи коефіцієнт комфорту при збереженні стійкості. А також вона більш екологічна у виробництві.

Що стосується зчеплення, Crazyfast оснащений фірмовими шипами X, що забезпечують поєднання швидкості по прямій та надшвидкій маневреності.

Оплата повна або наложка з предоплатою 180грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Білий
Розмір:
  • 44.5
Категорії:
Продавець
jack13
jack13
Супер-продавець
Івано-Франківськ
100% виконаних замовлень
Був