Всі категорії
Додати товар

Сороконіжки nike mercurial vortex

1500 грн -14% 1300 грн
Опис

Сороконіжки Nike Mercurial Vortex
Стан чудовий нюансів немає
Розмір 41
Довжина устілки 26 см

дуже найкращий час! Nike зараз випускає свій вражаючий Electro Flare Pack, де гучний сплеск кольору вольта на задній частині черевиків порушує основний колір верху. Зовнішній вигляд, який неодмінно вразить, і, звичайно, те, що виділить вас на полі.

Nike Mercurial Vortex II - найновіше взуття в завжди популярній колекції Mercurial. Він створений для гравця, який більше цінує, але хоче продемонструвати свої якості. Вона виконана з таким же привабливим дизайном, як ми бачимо на ногах Роналду, Златана та Рібері.

Верх Vortex II виготовлений із синтетики Nike Trophy, яка забезпечує хороший захист для ніг, а також її дуже легко чистити. При цьому Nike оснастили бутси тим же Micro Speed ​​Control, який ми бачимо на бутсах старших братів. Це забезпечує дуже хороший зчеплення з м’ячем і гарантує, що ви завжди зможете зробити несподіваний дриблінг або надзвичайний пас.

Черевик виготовлений на підошві з ТПУ, яка забезпечує хорошу стійкість, а також відповідає природним рухам стопи. Це гарантує, що ви завжди можете обійти свого прямого супротивника за допомогою швидкого збільшення швидкості.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Салатовий
  • Синій
Розмір:
  • 40.5
  • 41
Категорії:
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Продавець
odezhkyn
odezhkyn
Супер-продавець
Нововолинськ
85% виконаних замовлень
Був