Всі категорії
Додати товар

Бутси adidas predator accelerator fg/ag 20th anniversary ( в україні таких немає)

13999 грн -29% 9999 грн
Опис

Екслюзивні бутси Adidas Predator Accelerator FG/AG 20th Anniversary

Колекційна модель

В Україні таких немає

Ціну нових можете подивитись в интернеті

Бутси Adidas Predator Accelerator FG/AG 20th Anniversary
D96665
Стан як новий
Розмір-44(28см по устілці)

Adidas перевипускає Predator Accelerator 1998

Одне з найбільш легендарних поєднань кольорів повертається у своєму чистому вигляді. Хтось скаже, що це єдина кольорова гама Predator, і з її культовими червоними, чорними та білими квітами Adidas повертає вас до таких легенд, як Зінедін Зідан та Девід Бекхем.Бутси наповнені спогадами від вирішальних моментів чемпіонату світу до найкращих штрафних ударів, які ми колись бачили. Тепер, коли бутси повернулися, настав час знову підкорити футбольний світ!
• Adidas Prey Accelerator носили такі легенди, як Зінедін Зідан та Девід Бекхем;
• Top-Fit із еластичного текстилю для чудової підтримки;
• Верх з м'якої шкіри кенгуру для додаткового комфорту та дотику;
• Надлегка підошва для стійкості та конусоподібні шипи для чудового зчеплення з натуральною та штучною травою;
• Синтетична підкладка для комфорту та каркас Sprint, що дозволяє тримати ноги ближче до поля.
Ці кросівки з шипами FG+AG підходять для гри як на натуральній, так і штучній траві.

Просто подивіться на них. Це настільки близько до досконалості перевидання, наскільки це можливо. Верх такий самий, як і в оригіналі, з обробкою зі шкіри та гумовими плавниками, він навіть за кольором відповідає виданню 1998 року.

У 2014 році Adidas відсвяткував 20-річчя Adidas Predator, випустивши Revenge Pack, до якого входив ремейк Predator Accelerator. Але це було неправильно. Настрій був добрим, але це був синтетичний дизайн, червоний колір був відключений, і все це розпалювало апетит до кращого перевидання. Ось і настав. І ви можете перестати робити інші футбольні бутси. Просто зробіть це. Багато з них.
Те, на що ми дивимося, по суті, є оригінальним Акселератором 1998 року, встановленим на обтічній легкій підошві і розбудивши нас, тому що ми продовжуємо занурюватися в усвідомлені мрії про Девіда Бекхема з висячим волоссям і дитячою особою, що робить з Митрою речі, фізики. футбольні м'ячі.

Чиста спокуслива ностальгія з вигинами у всіх потрібних місцях. На прилавках з'явиться всього 1998 пар, а це означає, що ваші шанси придбати пару відносно невеликі, але вважайте, що вам пощастило: якби ми смикали за ниточки Adidas, ми б взяли з вас плату за вхід тільки за те, щоб подивитися на них.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • 44
Категорії:

Схожі товари