Всі категорії
Додати товар

Устілки для взуття popzoom

450 грн
Опис

🦶 Підтримуючі устілки для важких умов: устілки для підтримки дуги, розроблені для понад 200 фунтів, ортопедичні устілки для підтримки дуги, виготовлені з поліуретанової піни та гелю, забезпечують чудову амортизацію, зменшуючи втому м’язів стоп і ніг. Ортопедичні устілки амортизують кожну точку тиску на вашу стопу для кращого комфорту.
🦶 Знеболення стопи: устілки Popzoom при підошовному фасціїті з міцною підтримкою дуги з TPU, глибокою п’ятковою чашкою зменшують навантаження та тиск на підошовну фасцію, а отже, зменшують біль! Ортопедичні вставки також допомагають полегшити біль у стопах: плоскостопість, надмірна пронація, метатарзалгія, тендиніт ахіллового сухожилля, гомілки та інші болі в стопах, щиколотках, колінах, стегнах і спині
🦶 Глибока структурована п’яткова чашка: вставки для ортопедичних черевиків із U-подібною підтримкою глибокої п’яткової чашки можуть підтримувати вертикальність і баланс кісток стопи та забезпечувати стабільність. П'яткова чашка допомагає вирівняти все тіло і зменшити тиск на стопу, забезпечуючи рівномірний розподіл навантаження на хребет і суглоби.
🦶Ергономічний дизайн опори для зводу: Біомеханічна підтримка для зводу допомагає вирівняти все ваше тіло та зменшити тиск на стопу, устілки для підтримки зводу для чоловіків утримують стопу в правильному положенні для забезпечення стабільності, захисту п’яти та суглобів і полегшення болю в спині.
★Коли ви вперше починаєте використовувати устілки Popzoom, ви можете відчути тиск на ноги. Це нормально, оскільки ваші ноги ще не звикли до опори для арки. Настійно рекомендуємо починати з 1-2 годин на день і поступово збільшувати час. 👟 Підходить для більшості видів взуття: повсякденне взуття, робоче взуття, черевики, черевики, кросівки, кросівки для прогулянок, туфлі для походів.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Салатовий
Розмір:
  • 44
  • 44.5
  • 45
  • 45.5