Всі категорії
Додати товар

Кросівки лікувальні apos therapy p. 43

1000 грн
Опис

Нова високотехнологічна ізраїльська розробка в галузі реабілітаційної ортопедії та спортивної медицини апарат AposTherapy допоможе позбавитися проблем у суглобах, болю в колінах та спині. Апотерапія заснована на біомеханічній системі (взуття Апос), яка «навчає» м'язи правильній роботі, зменшуючи навантаження на проблемні суглоби, тим самим виправляючи ходу та поставу.
Ця нехірургічна методика створена для лікування болів у колінах та хребті, причинами яких є різні захворювання, операції та травми. Дана методика дозволяє оптимально розподілити навантаження по всій нозі та хребті, зменшивши при цьому навантаження на хворі суглоби. В результаті пацієнт відчуває значне зменшення болючих відчуттів. Підбір взуття Apos здійснюється спеціалістами-фізіотерапевтами; у своїй кожен пацієнт проходить спеціалізовану діагностику.
Завдяки Apos вирішуються такі проблеми, що турбують багатьох: зменшення навантаження на хворобливі точки; відновлення симетрії тіла розробка правильного патерну в будь-якому взутті, а також босоніж. Дослідження, проведені у відділеннях ортопедії, довели, що методика AposTherapy є ефективною при полегшенні болю та покращення функціонального стану пацієнта. Ця методика, зареєстрована в Міністерстві охорони здоров'я, включена до рекомендацій спілки лікарів Ізраїлю як ефективна для пацієнтів з остеоартритом коліна. AposTherapy відповідає європейським та американським стандартам (CE) та (FDA), а також визнана в багатьох інших країнах світу.
Д.устілки 29.5 см ,до згибу п'яти 28 см
Ширина стопи 9 см
Стан б/у добрий.

Б 76

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 43
  • 43.5
Матеріал:
Замша Шкіра Текстиль
Сезон:
Осінь Весна
Продавець
mooradik
mooradik
Супер-продавець
Олександрія
98% виконаних замовлень
Була

Схожі товари