Всі категорії
Додати товар

Кеди, кеди чоловічі, кеди текстильні, кеди байкерські, мото кеди, кеди фірмові,...

2000 грн -25% 1500 грн
Опис

Кеди текстильні ( полотняні ) *** ******* 45 розмір (устілка 29 см)☆ НОВІ ☆

КЕДИ текстильні ( полотняні, просочення ☆ АНТИДОЖДЬ ☆) *** ******* 45 розмір Устілка 29 см (устілка ортопедична). Колір насичений БОРДОВИЙ. Застібка шнурівка. Підошва гумова. Всередині бирки із зазначенням розміру взуття ( дивитися фото та відео)

КЕДИ стильно та ефектно виглядають, підійдуть як для їзди на мотоциклі так і у повсякденному житті.

*** ******* — англійський бренд німецького походження, заснований 1947 року. Це виробник робочих черевиків та повсякденного взуття, який здобув широку популярність за рахунок популярності серед різних субкультур та музикантів.
*** *******
Як і багато британських брендів, *** ******* нерозривно пов'язаний із соціальним класом. У той час як багато британських компаній починали і росли, обслуговуючи британську еліту, *** ******* завжди був символом робітничого класу. Навіть коли їх носили рок-зірки та показували на подіумах, мартінси залишалися тим самим, що й раніше. Незалежно від того, чи сприймаєте ви їх як символи субкультур у стилі «гранж» чи «панк», чи думаєте, що вони призначені лише для брудного робочого одягу, неперехідна привабливість доктора мартенса завжди зводиться до того простого факту, що вони є черевиками від людей для людей.*** ******* – одні з найкращих черевиків у світі. Це взуття створене, щоб дбати про ваші ноги, має м'яку підошву, яка при цьому досить міцна для далеких походів. Вони практично безсмертні і можуть прослужити не лише роки, а й десятиліття

Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку.

Відправка НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень післяплатою

Дивіться всі мої є багато цікавих речей пов'язаних з мото тематикою, шкіряні куртки, шкіряні штани, косухи, пілоти, бомбери, козаки, чоперси, харлес, МОТОБОТИ

Асортимент постійно оновлюється.
Постійним клієнтам знижки

☆ БІЛЬШ ЦІКАВИХ РЕЧІВ У МОЇМ ІНСТАГРАМ МАГАЗИНІ, Є ВІДЕО ОГЛЯД НА ВЕСЬ ТОВАР ☆ ПОСИЛАННЯ НА МАГАЗИН НА ФОТО ( напис на задньому плані)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 45
Категорії:
Матеріал:
Джинс Текстиль Бавовна
Сезон:
Весна Зима Літо Осінь
Принт:
Без принту

Схожі товари