Всі категорії
Додати товар

Кеди saint laurent sneakers sl/06 embroidered in age grey

13989 грн
Опис

Кеди Saint Laurent Sneakers SL/06 Embroidered In Age Grey — Сірі текстильні кросівки SL/06 Age від Saint Laurent чудово доповнять Ваш повсякденний стиль та стануть улюбленим взуттям. Модель виготовлена з круглим носком та перфорованою деталями. Надійну фіксацію на нозі забезпечує шнурівка. Виріб та устілка виготовлена з високоякісної телячої шкіри. Завершує дизайн вишитий надпис ззовні доповнена тисненням Saint Laurent на язичку позаду та біла гумова підошва.

ІСТОРІЯ БРЕНДУ SAINT LAURENT:
Yves Saint Laurent (YSL), також відомий як Saint Laurent – французький Будинок моди класу люкс, заснований Івом Сен-Лораном та його партнером П’єром Берже у 1961 році. Вважається одним із найвидатніших будинків моди у світі. Ів Сен-Лоран відомий своїми сучасними та знаковими проєктами.

Протягом 60-х і 70-х років Saint Laurent вніс свої корективи до усталених трендів індустрії моди. Було представлено куртки-сафарі, вузькі штани, високі чоботи до стегон, прозорі блузи, жіночі двобортні костюми та жіночий тренч, попередником якого стали військові плащі бренду Burberry. У січні 1962 року побачила світ перша колекція YSL. Роком пізніше на вбраннях бренду з’явився логотип Yves Saint Laurent, розроблений відомим французьким літописцем А. М. Кассандром.

26 вересня 1966 відбулося офіційне відкриття спеціального магазину готового одягу YSL Rive Gauche. Його першою покупницею стала легендарна Катрін Денєв, для якої кутюр’є створив безліч сценічних костюмів. 1971 року було представлено весняну колекцію, натхненну модою 40-х років, яку французька щотижнева газета France Soir охрестила «Великий фарс!». Паралельно з цим Yves Saint Laurent представив жіночі парфуми Rive Gauche. У тому ж році Сен-Лоран знявся голим у рекламній кампанії чоловічого парфуму Pour Homme.

У 1972 році Берже і Сен-Лоран за 1,1 мільйона доларів викупили свою лінію одягу у компанії Squibb, яка стала власником гурту Lanvin-Charles of the Ritz і зберегла за собою парфумерний бренд YSL. До будинку приєдналася муза Іва Сен-Лорана, Лулу де ла Фалез, яка понад три десятиліття створювала для YSL ювелірні вироби та головні убори.

У 2009 році на ключових ринках США у Сан-Франциско та Нью-Йорку закривається кілька магазинів YSL. Припинив свою діяльність Нью-Йоркський бутік, розташований на Медісон-авеню, який відкрився ще 1969 року і був першим у Сполучених Штатах франчайзинговим магазином бренду. У січні 2010 року закрився бутік Чикаго на Оук-стріт. У 2011-2013 роках. компанію YSL очолив Пол Деньов, за якого у лютому 2012 року до будинку повернувся Еді Сліман, замінивши Пілаті на посаді креативного директора. У червні 2012 року він перейменував лінію прет-а-порте у Saint Laurent Paris. (А) проте, назва лінії косметики та парфумерії (L’Oréal володіє ексклюзивними ліцензіями на цю продукцію) і самої компанії залишилося незмінним. З приходом Поля Деньова прибуток YSL нарешті почав знову зростати.

На цей момент франчайзингові бутіки бренду розкидані по всій Європі: від Барселони, Мюнхена, Берліна, Варшави та Києва до Болоньї, Риму, Москви, Монте-Карло та Канн. Місця на Близькому Сході та в Африці включають Бейрут, Касабланку, Абу-Дабі, Дубай, Доху, Кувейт та Джідду. В Азії бутики Yves Saint Laurent розташовані в Джакарті, Бангкоку, Манілі, Сеулі, Сінгапурі, Макао, Тайвані та Гонконгу. Бренд широко представлений в Японії, є бутіки в Кіото, Токіо та Осаці, а також торгові точки по всій країні. У Китаї автономні бутіки знаходяться в Ухані, Шанхаї, Пекіні та Чунціні.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 42
Категорії:
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Продавець
221b
221b Store
Івано-Франківськ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари