Всі категорії
Додати товар

Lacoste graduate. кеды мужские низкие. кожа. премиум. новые.

4150 грн
Опис

Оригінал 100%.

Привезені з Австрії, купувалися у фірмовому магазині. Повний комплект коробки. Преміальний бренд та преміальна якість. На нозі не були.

Розмір: 10,5US / 43.5 наш / 28,5 см

Кеди Lacoste Graduate - це стильна лаконічна пара, яка зробить ваш образ особливим, яскравим та стильним. Модель забезпечує комфорт, зручність та легкість при носінні.

Особливості моделі:

Верх: натуральна шкіра преміального оздоблення.
Підкладка: текстильний матеріал, Ortholite.
Підошва: гума.

Інформація про продукт

Марка: Lacoste
Пора року: Цілий рік
Товщина підошви: 2 см
Вага взуття (найменший розмір): 294 г
Загальна висота: 9,5 см
Шнурки: Текстильні шнурки
Колір білий
Єдиний тип: Плоский
Шкарпетки взуття: Круглий
Знімні устілки: Ні

Lacoste - французький бренд, який представляє одяг, взуття, парфумерію, окуляри, годинники та різні шкіряні вироби. Lacoste був заснований у 1933 році, а його логотипом є зображення зеленого крокодила. Бренд названо на честь засновника - відомого французького тенісиста Рене Лакоста, який докорінно змінив повсякденний гардероб. Рене Лакост створив першу в історії сорочку поло спочатку для себе та своїх друзів. Згодом поло Lacoste стало символом бренду. Дизайн колекцій Lacoste універсальний та зберігає свою актуальність: речі чудово поєднуються зі спортивним стилем, casual та навіть доповнюють вишуканий гламур. В основі бренду - любов до гри, пристрасть до інновацій, витончений стиль та висока якість. 2 речі Lacoste продаються у світі кожну секунду. Оскільки колекції Lacoste різноманітні, бренд приваблює широку аудиторію як молодь, яка обирає трендову лінійку Lacoste Live, так і поціновувачів стриманих класичних моделей.

Купуйте лише оригінал.

Відповім на будь-які питання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 43
Категорії:
Матеріал:
Шкіра
Сезон:
Демісезон

Схожі товари