Всі категорії
Додати товар

Кеди, кеди шкіряні, кеди чоловічі шкіряні, мото кеди, конверси, converse, кеди...

1500 грн -20% 1200 грн
Опис

❗КЕДИ ШКІРАНІ Converse⭐All-Star⭐ розмір 42,5

Кеди шкіряні Converse⭐All-Star⭐ в ідеальному стані❗️ У КОРОБЦІ❗️, розмір 42,5 (устілка ортопедична не витягується 27,5 см) Шкіра в ідеальному стані без слідів експлуатації та без будь-яких вад. Підошва гумова. Усередині підкладка текстиль в ідеальному стані, збережені всі внутрішні лейбли із зазначенням складу матеріалів взуття та рекомендації щодо догляду за виробом.

❗ Американський бренд Converse найбільш відомий стильними кедами Chuck Taylor All-Star, які випускаються з початку 20 століття. Сьогодні фірмою володіє спортивна компанія Nike. Історія Converse починається з простого менеджера Маркуса М. Конверса, коли він працював у фірмі Бостонської Rubber Shoe Company. У 1908 році Маркус заснував взуттєву компанію в Малден (штат Массачусетс), що отримала назву Converse Rubber Shoe.Company. Першою продукцією стала колекція зимового та літнього взуття для всієї родини. Вже до 1910 року фабрика випускала понад 4000 пар на день. Спортивний напрямок було взято до 1915 року. Важливим пунктом у розвитку компанії став випуск першого спеціалізованого взуття для баскетболістів у 1917 році – лінійка Converse All Star. Події в Перл-Харборі та вступ Америки до Другої світової війни змусили компанію змінити курс. Тепер на фабриці Converse випускали якісний одяг та взуття для солдатів. Для авіаторів було розроблено окрему серію черевиків A-6 Flying Shoes. Також було створено взуття для підтримки працівників сільського господарства. Колекція отримала назву "Victory Garden". Кеди стали символом бунтарів 50-х років. Образ хлопчаків складався з футболки, джинсів і кед, а дівчата віддавали перевагу гольфам, спідницям і светрам. Тепер Converse - це не стільки взуття для спортсменів, скільки модний елемент одягу. При цьому популярність кед зростає і серед представників субкультур (панків та хіпі). Брендове взуття носять на концертах та у звичайному житті відомі музиканти (учасники Pantera, Nirvana, Ramones та Green Day).
Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Надсилання НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень. Дивитися всі мої оголошення є багато цікавих речей, пов'язаних з мото тематикою. Асортимент постійно оновлюється.
Постійним клієнтам знижки 💰

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 42
  • 42.5
Категорії:
Матеріал:
Шкіра
Сезон:
Літо Осінь Весна Демісезон

Схожі товари