Всі категорії
Додати товар

Vans sk8-hi mte-2 grape leaf. чоловічі кеди. оригінал. нові

4999 грн
Опис

Оригінал. Абсолютно нові. Повний комплект коробки.

Лімітована версія ринку США. Преміальний сегмент взуття від всесвітньо відомого бренду.

Розмір: 10.5US / 43.5 наш / 28.5 см устілка.

Привезені із США.

Vans MTE є преміальним продуктом для вашого життя, проведеного на відкритому повітрі, тому що ми знаємо, що прагнення до ваших пристрастей не завжди супроводжується сприятливим прогнозом погоди. Дощ, мокрий сніг, сніг, бруд, вітер — ніщо не стане між вами і вашою наступною пригодою. Насправді нам подобається думати, що все це додає трохи смаку до досвіду. Ось чому ми створили MTE насамперед.

Натхненні активністю та спеціально створені, Suede Sk8-Hi MTE-1 створені на основі нашого легендарного високого верху з архітектурою MTE-1, щоб ви могли залишатися захищеними від стихії із класичним стилем Vans. Забезпечуючи нову обіцянку всепогодного взуття, цей історичний силует відрізняється покращеними терморегулюючими властивостями, новою системою HydroGuard Wrap для управління вологістю, легкою устілкою UltraCush™ одинарної щільності та нашою класичною гумою для будь-яких умов зі зворотним вафельним малюнком для зчеплення, яке захищає вас відкритих просторів. Замшеві кросівки Sk8-Hi MTE-1 з міцним замшевим верхом, що відштовхує, привносять культову естетику Vans в безкомпромісний комфорт в холодну погоду.

Незалежно від того, чи підкоряєте ви засніжені вершини чи вирушаєте у мокру від дощу поїздку на роботу, ви можете вирушити в дорогу з впевненістю, знаючи, що кожен стібок вашого спорядження навмисно розміщений, щоб забезпечити максимальну універсальність. Зрештою ми знаємо, що справа не в пункті призначення. Справа в історіях, які ви створюєте під час своєї подорожі.

Технології:

•СЦЕПЛЕННЯ - Агресивний зворотний вафельний малюнок виступів готовий до мінливої місцевості та вуличних характеристик. Малюнок протектора з виступами має ламелі, що нагадують шини, для покращення зчеплення.
• ТЕРМОРЕГУЛЯЦІЯ - Зональний утеплювач Primaloft® використовує високоякісну систему термоізоляції із мікроволокна, щоб імітувати теплоізоляційні властивості пуху, зберігаючи тепло, не затримуючи воду. •
УПРАВЛІННЯ ВОЛОГОЮ - Нова система HydroGuard Wrap забезпечує захист від бризок і калюж навколо черевика і над носком, що забезпечує надійну, зручну водонепроникну систему, що дихає. •
КОМФОРТ І ЕФЕКТИВНІСТЬ - Формована устілка з ЕВА UltraCush™ одинарної щільності забезпечує підвищений комфорт та зменшену вагу.

Відповім на будь-які питання

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 43.5
Категорії:
Матеріал:
Висота виробу:
Високі
Застібка:
Шнурівка
Довжина устілки:
28 см 28,5 см