Всі категорії
Додати товар

Кросівки saucony guide 15 blue

3300 грн
Опис

Кросівки для бігу Saucony Guide 15 Blue (S20684-16)

Saucony Guide 15 для чоловіків — це універсальні кросівки для бігунів із надмірною пронацією. The Guide — відома модель від Saucony, ідеальне бігове взуття для щоденної пробіжки. Посібник також чудово підходить для бігу на довгі дистанції. Працює гладко. Почуває себе чудово. Кожна частина Guide 15 була розроблена з урахуванням трьох речей: повного комфорту, відчуття легкості та неймовірно плавного кроку. Він м’якший, пружніший і створений для обіймання вашої стопи, як ви ніколи раніше не відчували.

Верх надає стильного швидкого вигляду. Сітчастий матеріал плавно спадає навколо ваших ніг, не затискаючи. Технологія FORMFIT підлаштовується під ваші стопи для індивідуальної посадки. Язичок і комір традиційного дизайну мають велику кількість набивки для м’якості та комфорту.

М’якша, легша формула PWRRUN і більша фаска проміжної підошви забезпечують більш товстий амортизуючий шар і неймовірно плавний хід від п’яти до носка. HOLLOW-TECH забезпечує правильну підтримку під ногами, але в легкій та мінімалістичній формі. Завдяки вирізаній проміжній підошві та створенню більш глибокої підошви ви перебуваєте у взутті, а не на ньому, забезпечуючи підтримку. TPU Guidance Frame забезпечує підтримку надмірної пронації. Додавши каркас з більшою щільністю, взуття запобігає нахилу ваших ніг всередину під час бігу. Гумова підошва забезпечує хороше зчеплення та зчеплення. Підошва також дуже міцна.

Стан: НОВІ (з вітрини магазину)

Устілка: 31см
Розмір: EUR-48; US-13; UK-12

__

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 48
Сезон:
Продавець
kreme...
kremenchuzhanin
Супер-продавець
91% виконаних замовлень
Був

Схожі товари