Всі категорії
Додати товар

Кросівки nike air zoom pegasus 38 green/white cw7356-700 р.42,5

3350 грн
Опис

КРОСІВКИ NIKE AIR ZOOM PEGASUS 38 GREEN/WHITE CW7356-700 р.42,5

Nike Air Zoom Pegasus 38 включає дихаючий сітчастий верх зі стратегічною еластичністю, що забезпечує оптимальну форму і посадку. Більш широка конструкція передньої частини стопи забезпечує більше місця для маневру, тоді як лямки середньої частини стопи затягуються при шнурівці для ідеального поєднання підтримки та амортизації, що підходить для будь-якої спортивної діяльності.

Nike Air Zoom Pegasus 38 розроблений, щоб надати пружині ваші кроки, стрибки та стрибки, використовуючи ту ж чуйну піну, що і його попередник. Дихаюча сітка у верхній частині поєднує в собі комфорт та довговічність, які ви хочете, а також більше місця для маневру для пальців ніг. Створено для гри Ширша передня частина стопи означає більше вільного простору для пальців ніг, а посадка взуття зберігає відчуття комфорту, яке ви очікуєте від Pegasus.

Сітка у верхній частині дихаюча та м'яка, тому вам буде комфортно під час бігу та ігор. Вставка Zoom Air та м'який поролон забезпечують пружну та чуйну амортизацію. Надійна посадка Тесьма в середній частині стопи щільно прилягає до шнурівки. Гумова підошва для надійного зчеплення. М'яка оббивка навколо щиколотки та язичка для додаткового комфорту.

Інформація про товар : Верх: синтетичний матеріал Внутрішній матеріал: текстиль Підошва: піна/гума

Розмір 42,5 ЕU, UK 8, US 9 ( довжина устілки 27,5 см)

Доставка - НП, Укрпошта.
Оплата - 100% оплата або при передоплаті 150 грн.
Дякую за розуміння!

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Жовтий
Розмір:
  • 42.5
Матеріал:
Гума Текстиль