Всі категорії
Додати товар

Стильні веганські молодіжні кросівки carlo pazolini італія 41 р. (27 см.)

1000 грн
Опис

Carlo Pazolini — одна з провідних компаній у виробництві та продажу взуття класу medium і medium — high. Компанія володіє торговими марками Carlo Pazolini, Carlo Pazolini Couture, Adami, PZLN і має виробничі підприємства в Італії, Іспанії, Росії та на території Китаю, активно розвиває власну роздрібну мережу фірмових магазинів.
Компанія веде свою історію з 1990 року. Саме тоді на території Італії була зареєстрована торгова марка Carlo Pazolini. Згодом вона пройшла реєстрацію в Росії, США, Гонконгу та низці інших європейських та азійських країн, які підписали Мадридську раду. За 18 минулих років бренд Carlo Pazolini став одним із найпопулярніших у Європі, що доводять результати численних натуралістичних опитуваннях.
Актуальність і якість — запорука популярності взуття Carlo Pazolini в покупців. Ексклюзивні колекції розробляють найкращі італійські дизайнери компанії. Усі заводи Carlo Pazolini обладнані сучасним обладнанням, на якому працюють кваліфіковані фахівці.
На цей момент компанія переживає бурхливий ріст і реалізує довгострокову програму розвитку роздрібної мережі. Щорічно вводяться в лад десятки сучасних магазинів із широким асортиментом взуття, що відповідає будь-яким, навіть найвишуканішим запитам. Штат працівників магазинів проходить підготовку у фірмовому навчальному центрі компанії, що дає змогу підтримувати на належному рівні обслуговування покупців.
Основним складником успіху компанії Carlo Pazolini стало створення сильного бренда, який легко впізнаваний, який збільшує шанси компанії на досягнення поставлених завдань розвитку, дає змогу розширити сферу діяльності, охопити більший об'єм займаного на цей момент компанією сегмента взуттєвого ринку.
Особливу увагу компанія приділяє формам і засобам спілкування зі своїми потенційними покупцями, використовуючи для цього ексклюзивні іміджеві матеріали, у створенні яких беруть участь найкращі фотографи, моделі, стилісти.
Основна мета компанії Carlo Pazolini полягає у формуванні смаків своїх покупців, забезпеченні їх модним і якісним взуттям, що приносить справжнє естетичне задоволення своїм власникам.
Продаються чудові фірмові міські кросівки досить молодого, але дуже успішного італійського взуттєвого бренда Carlo Pazolini, лінійка молодіжного взуття PZLN. Це веганська модель. Верх виробу виготовлений із комбінованих матеріалів. Основна частина — м'яка еластична велюрова тканина чорного цета. Модель із широким суцільнолитим м'яким еластичним язичком. Накладки на бічних поверхнях, що переходять у нижню фігурну частину задника — щільний м'який синтетичний нубук сірого кольору. Планки для шнурування виготовлені зі щільного прогумованого синтетичного матеріалу чорного кольору. Мис взуття захищений щільним синтетичним матеріалом із поліуретановим покриттям чорного кольору. Кросівки фіксуються на нозі за допомогою об'ємних м'яких чорних шнурків з еглетами контрастного яскраво жовтогарячого кольору. Шнурки протягуються через 4 пари акуратних отворів. Усі деталі виробу відстрочені рівним подвійним швом міцними нитками в тон матеріалу.
Виворітна сторона кросівки має підкладку, виготовлену з м'якої еластичної тканини чорного кольору. Устілка м'яка фірмова знімна. Верх устілки — м'яка оксамитова тканина чорного кольору.
Підошва досить об'ємна. Виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми чорного кольору. М'яка товста гумова підошва на 1,5 см. виходить на нижній край зовнішньої поверхні кросівок. У зоні задника на витичній частині чорної гумової підошви зображено назву бренда об'ємним літерами яскраво жовтогарячого кольору.
Взуття у чудовому стані. Розмір 41. Довжина устілки — 27 см. Максимальна ширина устілки — 87 мм. Кросівки на стопу трохи вже стандартної повноти.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 41
Матеріал:
Штучний нубук Гума Трикотаж
Сезон:

Схожі товари