Всі категорії
Додати товар

Кросівки adidas nmd xr1 primeknit bb1967

2990 грн -34% 1990 грн
Опис

Увібравши всі круті технології спортивного бренду можна зі 100% впевненістю сказати, що саме в кросівках Adidas Originals NMD можна пробігти навіть марафон, тому що, в них використовується підошва з матеріалу Boost, який віддає максимум енегрії через свою мягкість і на цій же підошві розміщені цікаві кольорові вставки з матеріалу EVA, що вже виглядає як мінімум дуже не звично! При тому, кросівки сидітимуть на вашій нозі ідеально завдяки безшовному матеріалу Primeknit, який є дуже еластичний та міцний. Ці технології призначені для професійного бігового взуття, але ними тепер може користуватись кожний бажаючий!

Кросівки Adidas Originals NMD створені для жителів мегаполісів, де взуття грає дуже важливу роль в житті кожного. Створенням серії NMD займався віцепрезидент по дизайну Adidas Originals Нік Голуей. Він також відповідав за створення Tubular, Y-3 Qasa, Pure Boost і звичайно ж Yeezy Boost (звичайно ж пліч о пліч з Кені Вестом).

NMD - абревіатура NMD - скорочення від слова Nomad, яке перекладається, як міський кочівник. Архівні елементи моделей 80-х перенеслися в сучасний контекст і гармонійно об'єднали найвідоміші кросівки цієї фірми з прогресивними технологіями. Кросівки adidas NMD випускаються під напрямком adidas Originals, отже, вони увібрали в себе всі наймодніші тренди легкого стильного взуття, призначеного для повсякденного носіння, а не для спорту.

Adidas Originals NMD з цільним тканинним верхом, який щільно облягає стопу, як шкарпетки поєднують в собі вінтажний стиль і сучасний комфорт. За амортизацію відповідає білосніжна м'яка проміжна підошва з Boost доповнена фірмовими вставками. Boost - це революційна технологія від Adidas - міжподошва складається з тисяч пінистих частинок, які забезпечують повернення енергії кожного кроку. На завершення екстер'єру - фірмові три смужки бренду і трилисник.
Розмір лише 48,5 (31,5 см). Все взуття нове, з бірками, без дефектів. Оригінал, з Європи. Без коробок.

Підпишіться та дивіться також інші мої оголошення, буде багато нового та цікавого;)

Відправлю Новою Поштою, Укрпоштою, Justin - оплата на карту Приват всієї суми, або частинами.
-Зворотний платіж - передплата 150 грн.
-Оформлення замовлення - безпечна покупка.
Самовивіз з Луцька, Сарн, Вараша, Нетішина, Тернополя, Шепетівки, Новоград-Волинського

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 47.5
  • 48
Матеріал:
Сезон:
Продавець
myravskij2014
Exclusive club
Луцьк
48% виконаних замовлень
Був

Схожі товари