Всі категорії
Додати товар

Кросівки шкіряні ecco soft 7 m

3490 грн -32% 2390 грн
Опис

Кеди ECCO цілком можуть замінити класичне та спортивне взуття. Завдяки верху з шикарної гладкої шкіри вони виглядатимуть однаково доречно на прогулянці в парку та на діловій зустрічі.

Особливості моделі:

Класична гладка шкіра відрізняється високою міцністю та хорошими водовідштовхувальними властивостями, що суттєво спрощує догляд за взуттям.

Технологія FLUIDFORM повторює природні вигини стопи, забезпечує відмінну амортизацію та високу якість складання без клею та швів.

Двошарові устілки ECCO Comfort Fibre System (CFS) із спеціального спіненого матеріалу формують комфортний мікроклімат усередині черевика та сприяють абсорбції зайвої вологи

FLUIDFORM DIP – технологія кріплення підошви до верху взуття DIP (вулканізація або «пряме упорскування»), при якій не використовується ні клей, ні метод зшивання. Під час виробництва використовується термопластичний поліуретан. Це матеріал, що стійкий до погодних умов, добре тримає форму; його характеризує також висока міцність при деформації на вигин та розтягування; гарна амортизація; високий ступінь зносостійкості. Форма колодки ідеально повторює вигини ступні. Крім того, полімер не схильний до впливу мікробів або бактерій.
При виробництві підошви методом вулканізації утворюється міцне кріплення верху взуття з підошвою.

Розмір лише 48 (устілка 32 см). Все взуття нове, без дефектів, є декілька потертостей (на фото видно). Оригінал, з Європи. Без коробки.

Підпишіться та дивіться також інші мої оголошення, буде багато нового та цікавого;)

Відправлю Новою Поштою, Укрпоштою, Meest express;
- оплата на карту Приват всієї суми, або частинами.
-Зворотний платіж - передплата 150 грн.
-Оформлення замовлення - безпечна оплата.
Самовивіз з Луцька, Сарн, Вараша, Нетішина, Тернополя, Шепетівки, Новоград-Волинського

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 47.5
  • 48
  • 49
Матеріал:
Продавець
myravskij2014
Exclusive club
Луцьк
47% виконаних замовлень
Був

Схожі товари