Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Чоловічі тенісні кросівки для великого тенісу сквош prince energy

1350 грн
Опис

28 см.

Зручні та підтримують стопу. Вони ергономічні, амортизують удари та створюють особливий мікроклімат. Завдяки цьому ноги менше втомлюються та потіють.

Верхній шар. Синтетична мікрофібра та дихаюча сітка. У тому числі Duraskin II - міцний матеріал, розміщений у передній частині шкарпетки для запобігання стирання під час перебіжок для відбивання м'яча.
4FOOTWRAP. М'яка ТПУ вставка, яка забезпечує додаткову медіальну/латеральну підтримку стопи та допомагає убезпечити великий палець.
Устілка. Знімна. Складається з двох частин. Нижня частина литий поліуретану. Верхня зроблена з м'якого матеріалу, що амортизує для підвищення комфорту.
Проміжна підошва. Стиснутий литий матеріал EVA. ShockEraser спеціальна амортизуюча вставка на підошві, яка зменшує навантаження на п'яту.
Підошва. КНР 1000 - стійкий до стирання гумовий матеріал, що забезпечує виняткову довговічність та зчеплення для тривалої роботи на твердих поверхнях.

Теннисные мужские кроссовки для тенниса, сквоша Prince T22 (44 размер)

Теннисные кроссовки Prince T22 M 8P984-149 - характеризуются отличной амортизацией, стабилизацией подошвы, естественным движением стопы, низкий вес и гибкость. Воздухопроницаемость за счет сетчатой панели.

T22 — классические комфортные и устойчивые теннисные кроссовки. Многие теннисисты выбирают ее уже 10 лет, и она продолжает оставаться одной из самых надежных и продаваемых теннисных кроссовок на рынке.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 44
  • 43.5

Схожі товари