Всі категорії
Додати товар

Кросівки "puma" explore nitro

3700 грн -6% 3500 грн
Опис

Трекінгові кросівки "Puma" Explore NITRO(оригінал).
Призначені для всіх трас, від плоских і гравійних до крутих і скелястих, завдяки поєднанню піни NITRO і технології PROFOAMLITE в проміжній підошві, забезпечуючи максимальний комфорт в будь-якій місцевості.
***NITRO: Інноваційна піна з азотом призначена для забезпечення чудової динамічності та амортизації при мінімальній вазі.
***PROFOAMLITE: Надзвичайно легкий матеріал EVA, призначений для поглинання енергії впливу стопи на землю та надання прискорення на кожному кроці. Додайте підошву PUMAGRIP ATR (призначену для позашляхових високотехнологічних гумових сумішей, що забезпечують адгезію на льоду, бруді та нестабільних поверхнях) та унікальну форму коміра в комплекті з інтегрованою системою шнурок, що підтримує каблук, і ви отримаєте ще одного кемпінгового компаньйона. Будьте готові взяти спорядження і підкорити бездоріжжя незалежно від сезону. Вміст перероблених матеріалів: виготовлений з переробленого матеріалу щонайменше на 50% і являє собою крок вперед до кращого майбутнього. Високий силует. Цілісний сітчастий верх. Проміжна устілка трапецієподібна. Дренажний отвір на носку. Адаптивна система налаштування OPTIFIT для надійної фіксації та підтримки під час навчання. Рівень амортизації: середній. Перепад висот між п'ятою і носком: 6мм.

Розмір 42- 27см.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 42
Призначення:
Для трекінгу
Продавець
dimon090183
dimon090183
Біла Церква
74% виконаних замовлень
Був

Схожі товари