Всі категорії
Додати товар

Кеди низькі eco street 720 модель 52081401001 -goretex®

4890 грн
Опис

Сезонність
демисезон
Фурнітура
Шнурки
Матеріал верху
шкіряна текстиль
Мембрана/пропитка
Goretex Surround
Підкладка
Текстиль
Устілка
Текстильпеноматеріал
Підошва
Полиуретан

Водонепроникність

GORE-TEX SURROUND
Водонепроникна мембрана блокує потрапляння води всередину черевика, а система вентиляційних каналів у підошві створюють приплив свіжого повітря до стопи. У такому взутті буде комфортно на вулиці та не жарко в приміщенні
Амортизація і стійкість

FLUIDFORM
Відповідає за міцне та герметичне з'єднання верху з підошвою, а також створює зручну колодку. Таке взуття точно повторює кожен вигин стопи та підтримує її. У результаті ноги не втомлюються, а взуття не потребує розношування й довго слугує.

СТИЛЬНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ
На дизайн кросівок вплинув класичний стиль взуття для гри в баскетбол: плоска широка підошва, середній верх, широка шнурівка. Перфорація на бічних панелях обігріває головну акцентну деталь моделі — вентиляційні канали в підошві. Повністю монохромний верх базового кольору має стильний вигляд і впишеться як у яскравий, так і в стриманіший образ.
ПРЕМІУМ-МАТЕРІАЛИ
Верх кросівок виготовлений із високоякісної натуральної шкіри власного виробництва бренда ECCO, яка вирізняється гарною водостійкістю й особливою еластичністю. Текстильна підкладка підтримує комфортний мікроклімат усередині кросівок: тонкий натуральний матеріал добре вбирає надлишки вологи та пропускає повітря, не даючи змогу ногам перегріватися. Знімні устілки зручні в догляді: щоб запобігти появі неприємного запаху, досить просушувати їх і обробляти спеціальним засобом за потреби.
БЕЗПЕКА І КОМФОРТ
Плоска підошва виготовлена з поліуретану — легкого, гнучкого та міцного матеріалу, що забезпечує гарну амортизацію під час ходьби. Текстильне шнурування допомагає підібрати зручний ступінь затягування по нозі та знизити навантаження на стопу.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
Матеріал:
Сезон:
Продавець
631773134
631773134
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари