Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Saucony liberty iso, розмір usa 12 / eur 46.5 / uk 11 / cm 30

2498 грн
Опис

Розмір взуття: 345
Тип взуття: Кросівки
Розмір взуття: 46,5

Кілька примірників у наявності

Чудові бігові кросівки Saucony Liberty ISO, розмір USA 12/EUR 46.5/UK 11/CM 30. Нові, у коробці.

Saucony Liberty ISO — це інноваційна модель, розроблена для бігунів будь-якого рівня. Ці шикарні та стильні кросівки, навіть із «пробігом» у 800 км, дають відчуття такої ж чутливості, як у перші 5 км. Підошва з піни з піни EVERUN прекрасно амортизує за будь-якої температури повітря.

Що робить Liberty ISO несхожею на інші моделі, так це підошва, зроблена цілком із піни EVERUN. Такого немає більше в жодній моделі Saucony. Навряд чи будь-який інший виробник робить міжпідошву цілком із термополіуретану (матеріалу для виробництва EVERUN). Піна EVERUN, безумовно, заслуговує вашої уваги, ви просто зобов'язані це "пробувати", поготів, що її так багато в цій моделі. А система ISOFIT, безумовно конкурентна технологія всім таким. Взуття сидить на нозі дуже добре.

EVERUN — назва, ця Saucony своєї фірмової міжпідошви з термополіуретану, яка забезпечує бігунові повернення енергії приблизно 83% і за міцністю перевершує піну EVA втричі. Крім того, ця піна зберігає амортизувальну властивість за низьких температур краще, ніж інші піноматеріали.

Матеріал верху — здебільшого дуже повітропроникна тканина з невеликими накладками для стилю та зміцненим краєм периметром миска.

Сезон: Демісезон
Стать: чоловіча
Матеріал верху: Текстиль ISO-Fit
Підошва: гума TRI-FLEX
Технології: Engineered mesh; ISOFIT; EVERUN Topsole; Medial TPU; Tri-Flex Crystal Rubber

Особливості та технології:
Everun розміщений відразу під устілкою, максимально близько до ноги, по всій площині стопи, що дає змогу ефективно розподіляти ударні навантаження
Верхня частина із сітки знижує вагу та забезпечує комфортну посадку (ISOFit), динамічно пристосовується під форму ноги та руху, забезпечуючи комфорт і контроль.
Стійка та надійна прозора гумова підошва TRI-FLEX зі спеціально розробленим візерунком для кращої гнучкості та зчеплення з поверхнею.

Характеристики ті самі, що й у моделі Saucony Freedom ISO 2. Різниця в додатковій вставці для гіперпронації. Підійдуть для змагань, темпових і швидкісних тренувань.

Проміжна підошва Everun
Додатковий шар амортизації Everun
Верх кросівка із сітки Isoknit з технологією Isofit для надійної фіксації стопи
Tri-Flex Crystal Rubber — підошва з кристалізованого каучуку
Вставка з піни підвищеної щільності для стабілізації
Технічні характеристики:

Покриття: асфальт
Пронація: гіперпронація, нейтральна
Маса — 275 г
Перепад: 4 мм

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
viktor56733
viktor56733
Київ
Був