Всі категорії
Додати товар

Кросівки adidas originals city series ashington ‘sir bobby charlton’ in black

9800 грн
Опис

Кросівки Adidas Originals City Series Ashington ‘Sir Bobby Charlton’ In Black — культова модель котру ви можете зустріти в усіх каталогах про історію бренда та за котрою полюють колекціонери та поціновувачі класики. Славетна данина справжньому футбольному символу, adidas представила ‘Ashington’, який Присвячені серу Боббі Чарльтону, вони є видатною перлиною в три смугастій короні, яка є синонімом ФК Манчестер Юнайтед. Про особливість моделі свідчать лого футбольного клуба позаду та устілці.

Виконана у дизайні 50-х років як тодішні футбольні бутси верх котрих створений з натуральної шкіри та гнучкою гумовою підошвою з відмінним зчепленням з поверхнею. Традиційні смуги ‘Three Stripes’ над котрими вигравіюваний золотими буквами Ashington. М’яка устілка не дасть вашим ногам втомлюватися. Всередині видавлені на шкіри City Series MMXX.

Adidas Originals City Series Ashington ‘Sir Bobby Charlton’ BZ0578 входить в серію Adidas Schuhe City Series Europe та виконана у дизайні 80-х років верх котрих створений з натуральної замші та гнучкою гумовою підошвою з відмінним зчепленням з поверхнею. Традиційні смуги ‘Three Stripes’ над котрими вигравіюваний золотими буквами назва міста чи країни котрій присвячена модель.

ІСТОРІЯ БРЕНДУ ADIDAS ORIGINALS:
Засновник компанії adidas Адольф Дасслер народився 3 листопада 1900 року в німецькому місті Герцогенаурах (Баварія). Сім’я Дасслер була небагатою, батько працював пекарем, а мати працювала в пральні. Після закінчення першої світової війни сім’я Дасслер виявилася в ще більш скрутному становищі. У 1920 році Дасслери почали займатися пошиттям взуття, щоб хоч якось заробити у важкий післявоєнний період.

У 1925 році сталася важлива подія, яка визначила долю бізнесу Дасслер. Аді, пристрасно захоплений футболом, створив перші у світі бутси з шипами. У роботі йому допоміг коваль, викували ці шипи. Дуже скоро футбольні бутси нарівні з гімнастичними тапочками стали основною продукцією компанії. Професійні футболісти швидко зрозуміли перевагу новому взутті, а тому фабрика Дасслеров почала швидко розширюватися. У 1927 році брати орендували свої перші виробничі приміщення і розширили штат працівників до 25 осіб. Виробництво зросло до 100 пар взуття в день.

У 1948 році брати Дасслер розходяться. Кожному братові дістається по одній з фабрик в місті Герцогенаурах. Вони укладають договір, згідно з яким ніхто з них не повинен використовувати в назві своєї компанії прізвище родини. Компанія Аді отримує назву adidas, – скорочене від Аді Дасслер

Олімпійські ігри в Мюнхені 1972 р. стають новою віхою в історії компанії. Вперше adidas виступає офіційним спонсором Олімпійських ігор. 78% спортсменів виступають на змаганнях у взутті adidas і завойовують 35 золотих, 37 срібних і 35 бронзових медалей.

Саме тоді був створений новий логотип компанії котрий використовується і по сьогоднішній день – трилисник з трьома фірмовими смужками в нижній половині емблеми. Три листи зображували стилізовану розгортку карти світу з трьома континентами, на яких в той момент продавалася продукція компанії. Перший лист – Північна і Південна Америки, середній – Європа та Африка, а третій – Азія.

Бренд adidas сьогодні є одним з найвідоміших і продаваних у світі спортивного екіпірування. Сьогодні він асоціюється не тільки з взуттям. Adidas представляє, мабуть, все, що тільки можна у світі спорту, це чітко відбивається у всьому різноманітті асортименту.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 44
  • 45
  • 46
Продавець
221b
221b Store
Івано-Франківськ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари