Всі категорії
Додати товар

Кросівки anta

500 грн
Опис

Anta — китайський виробник доступного спортивного та повсякденного взуття, одягу, аксесуарів для чоловіків і жінок.

Створення компанії Anta припадає на 1991 рік. Назва марки складається зі злиття двох китайських слів: «ан» (в пер. спокійний, зручний) і «та» (в пер. ходьба). Отже, у назві чітко відбивається суть виготовлених виробів — комфортне взуття для ходьби. Звичайно ж, головне призначення цього взуття не тільки ходьба, але й біг. Лінія спортивного взуття дуже зажадана як серед професійних спортсменів, так і серед аматорів. Компанія була створена за спеціальною державною програмою розвитку спорту та фізичної культури. У 1999 році марка вийшла на новий рівень, завдяки отриманню сертифікату міжнародного стандарту якості ISO 9000.

Після цієї події, з 2001 року бренд Anta вийшов на міжнародний ринок із різноманітністю асортименту своєї продукції. У 2001 році фірма стала лідером серед багатьох виробничих компаній Китаю. Популярність торгова марка має не тільки у своїй країні, а й далеко за її межами, завдяки демократичним цінам. Це приваблює до виробів багатьох клієнтів. З 2000 року компанія Anta є спонсором величезної кількості спортивних заходів. Це, так само, привертає увагу суспільства. Так, у 2000 році марка була спонсором Олімпіади в Сіднеї, у 2001 р. — Всекитайської Олімпіади, у 2002 р. — генеральним спонсором CUBA (Всекитайської студентської баскетбольної асоціації), і так кожен рік своєї історії фірма Anta спонсорувала практично всі важливі спортивні змагання.

Модельний ряд взуття торгової марки ділиться на дві лінії: спортивний та повсякденний. Черевики мають елегантний спортивний дизайн. Однак вони легко стануть доповненням до повсякденного стилю. Саме ці черевики є яскравим прикладом неординарного погляду дизайнерів компанії на взуттєвий сектор загалом.

Стан: Хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 43
  • 41.5
  • 42
  • 42.5
Продавець
hmlon
hmlon
Київ
100% виконаних замовлень
Був