Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Чоловічі кросівки scarpa ribelle run

2100 грн
Опис

Чоловічі кросівки SCARPA ribelle run
Стан дуже хороший,практично ідеальний, дивіться фото зроблені вживу!
Розмір 44
Замір устілок 29 см від краю до краю!
При потребі можу дати додаткові фото!
Є запитання, питайте!

Чоловічі кросівки SCARPA ribelle run створені для бігу по пересіченій місцевості на короткі і середні дистанції, а також для скайраннінга і підходів. Дуже зручні і легкі кросівки, виготовлені з супердихаючої сітки з амортизуючою чіпкою підошвою, не будуть простоювати на полиці для взуття між забігами: вони також зручні для міста і подорожей. Легке взуття з високою чутливістю пристосовується до будь-якої поверхні

•Взуття має змінений обсяг, точно і ефективно охоплює стопу-так, як потрібно в технічному взутті. Смуга з EVA обволікає кросівок і фіксує стопу.
•Верх виготовлений по конструкції SCARPA Sock-fit LW. Легка супердихаюча сітка посилена термозварними вставками. Ця конструкція гарантує точний і рівномірний обхват стопи, в тій же час забезпечуючи комфорт і гнучкість в області гомілковостопного суглоба, язичка і передньої частини стопи.
•Підошва PRESA® виготовлена з високоефективного матеріалу Supergum з 4-міліметровим протектором і чудовим зчепленням як на сухій, так і на мокрій поверхні. Якість підошви перевірено кращими спортсменами і доведено до межі на технічній і нерівній місцевості.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Помаранчевий
  • Чорний
Розмір:
  • 44
Продавець
pashok010
pashok010
Супер-продавець
Хмельницький
95% виконаних замовлень
Був