Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Кросівки nike air max invigor mid 858654-200 45 (11)

2000 грн
Опис

Тип взуття: Кросівки

Кросівки Nike Air Max Invigor запозичили деталі дизайну в легендарних Air Max 95. Оновлений силует із міцним текстильним верхом (у деяких моделях — сітчастим) забезпечує вентильований комфорт і адаптивну, зручну посадку.
Безшовне полімерне нанесення посилює лінію шнурівки та носок, які схильні до максимального зношування внаслідок впливу механічних навантажень.
Під час створення підошви використовувалася відома технологія Visible Max Air, яка стала впізнаваним трендом серії MAX. Сама підошва виготовлена з легкого піноматеріалу, що знижує загальну вагу кросівка та водночас зберігає амортизацію на високому рівні. Протектор підошви з модифікованим Waffle малюнком забезпечує чудове зчеплення з поверхнею, а канавки Flex grooves у його рельєфі надають підошві максимальної природної гнучкості.
Профіль верху конструкції — низький. Сезонна версія має вищий профіль — MID, водовідштовхувальний матеріал верху та теплий флісовий внутрішній шар, захищаючи ноги спортсмена від вогкості та холоду.
Air Max — методика амортизації взуття з повітряними балонами в підошві та прорізом у ній для демонстрації, а також Air Max — однойменна лінія кросівок бренда Nike.
Технології: Visible Max Air; Phylon ; Flex grooves ; Waffle®

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Бордовий
Розмір:
  • 45
Продавець
damontk230185
damontk230185
Була