Всі категорії
Додати товар

Чоловічі кросівки asics gel-lyte iii

1100 грн
Опис

Продам чоловічі кросівки asics gel-lyte lll у відмінному стані без нюансів. Розмір по бирці 42,5, довжина устілки 27 см.

ASICS - японська компанія - виробник спортивного екіпірування. ASICS розробляє та виробляє професійне взуття та аксесуари для футболу, бігу, нетболу, тенісу, бадмінтону, сквошу, бойових мистецтв, крикету, гольфу, боротьби, легкої атлетики, крос - тренінгу, волейболу, баскетболу, корфболу, чирлідінгу, лакросу дисциплін.

В останні роки бігове взуття від ASICS входить до числа кращої спортивної продукції на ринку, а баскетбольне взуття марки є найкращим у Японії. До 1977 року бренд звався Onitsuka. Нинішня назва компанії склалася з перших літер латинської прислів'я "Anima Sana in Corpore Sano", що в перекладі на російську означає "У здоровому тілі здоровий дух".

ASICS Gel-Lyte III – класичні низькі кросівки, розроблені у 1990 році. Саме Gel-Lyte III стали першими кросівками ASICS, у виробництві яких було використано конструкцію роздвоєного язичка Split Tongue. ASICS Gel-Lyte III виготовлені з натуральної замші чудової якості. Логотип бренду на бокових сторонах виконаний зі шкіри. Гумова підошва оснащена технологією Gel та гарантує відмінну амортизацію.

ASICS Gel-Lyte III - кросівки, які відмінно підійдуть для повсякденного використання, а завдяки ефектному вигляду точно не залишаться непоміченими.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 42.5
Продавець
yadik81
yadik81
Супер-продавець
Лохвиця
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари