Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Кросівки найк оригінал

2001 грн -6% 1900 грн
Опис

Кросівки Nike Air Max Sequent 4. 5 забезпечують комфорт нового рівня завдяки комбінації U-подібної вставки Max Air, пружного піноматеріалу та дихаючого верху із сітки.
Елегантний мінімалістичний дизайн створює лаконічний сучасний образ, який чудово поєднується з культовими деталями Air Max по всій поверхні.
А тепер докладніше. Верх виготовлений із синтетичного матеріалу. Ноги в кросівках не пітніють завдяки системі циркуляції повітря. Устілка текстильна, дихаюча, повторює всі рухи стопи. Під час носіння забезпечується своєчасне відведення вологи.
Класична шнурівка надійно фіксує модель на нозі. Бічні сторони посилені зональними термополіуретановими комірчастими накладками, що надають стабільність і захист від бічних зміщень. Фірмовий матеріал міжпідошви Phylon, який виготовляється з пресованого у формі гранул етиленвінілацетату (EVA), забезпечує максимальну амортизацію взуття. Він мінімізує ударні навантаження під час бігу, не погіршуючи ходових якостей. U-подібний блок Air Max ефективно пом'якшує кожен крок, забезпечуючи комфортну та чутливу амортизацію. Протектор із карбонового каучуку гарантує тривалу ефективність підошви та захист від зношування. Малюнок протектора містить флекс канавки, які сприяють плавному руху.
Фірмова символіка містить мінілоготип Swoosh у передній частині та логотип AIR MAX на петельці на язичку.

Air Max — методика амортизації взуття з повітряними балонами в підошві та прорізом у ній для демонстрації, а також Air Max — однойменна лінія кросівок бренда Nike. Технологія Air Max стала культовою, випередила свій час і є візитівкою гіганта-виробника спортивного одягу Nike
Устілка 29,5

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 44.5
  • 45
  • 45.5
Сезон:
Продавець
vikusik2017
vikusik2017
Одеса
69% виконаних замовлень
Була