Всі категорії
Додати товар

Кроссовки оригінал asics gel-lyte iii 42.5р.27см.

2499 грн
Опис

-Всім привіт! Підписуйтесь щоб не загубитись!
-Тільки оригінальне взуття.
-чоловіче жіноче взуття від 36р…
-Завжди на зв’язку!
-Швидка Відправка в день замовлення!
-Є особиста зустріч місто Київ!(Лівий бериг)
-Дивіться всі мої оголошення приємні ціни та різноманіття вибору чекають на вас.
Регулярне поповнення товару різних розмірів різних брендів за додатковою інформацією звертайтеся в особисті повідомлення або телефонуйте.

Оригінальні кросівки в відмінному стані без нюансів матеріал тканина зручні мякі надійні будуть слугувати вам довгі роки сам мав такі топові кросівки

ASICS — японська компанія — виробник спортивного спорядження. ASICS розробляє й виробляє професійне взуття та аксесуари для футболу, бігу, нетбол, тенісу, бадмінтону, сквошу, бойових мистецтв, крикету, гольфу, боротьби, легкої атлетики, крос-тренінгу, волейболу, баскетболу, корфболу, чирлідингу, лакросу й багатьох інших спортивних дисциплін.

Створена Шигеюкі Міцуї 1990 року, модель Gel-Lyte III стала проривом у традиційному дизайні кросівок. У той час, коли високоякісним кросівкам бракувало стилю, Міцуї-сан вирішив створити «бігову модель із високими експлуатаційними характеристиками, що має технології та функційність високого рівня», але яка була б «візуально приваблива, на відміну від моделей, які були наявні на ринку на той час».

Завдяки своїм особливостям як-от стандартний, але практичний роздвоєний язичок, який не сповзає в бік під час ходьби, і середня підошва низької й високої щільності, що забезпечує більш ефективний розподіл навантаження і ваги спортсмена — модель Gel-Lyte III стала унікальною. Згодом ці кросівки перетворилися в універсальне взуття на щоденного носіння

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • 42
  • 42.5

Схожі товари