Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Кросівки для бігу чоловічі nike air zoom pegasus чорні dh4072-001

1299 грн -4% 1249 грн
Опис

Кросівки для бігу чоловічі Nike Air Zoom Pegasus чорні DH4072-001
розмір 45
устілка 29 см

Повітропроникність
Матеріали, використані в цій моделі, мають високу повітропроникність, а це означає, що волога ефективно відводиться, залишаючи внутрішню частину кросівок сухою та комфортною.

Зчеплення
Конструкція підошви відрізняється високим коефіцієнтом зчеплення з поверхнею, що забезпечує стабільність кроку під час бігу в несприятливих погодних умовах або по складному рельєфу.

Амортизація
Матеріал підошви забезпечує чудову амортизацію та високу віддачу енергії, щоб зробити Ваш біг комфортним та безпечним, незалежно від того, якою місцевістю Ви біжите.

Точна посадка
Завдяки системі шнурівки можлива індивідуальна, точна посадка, що забезпечує максимальний комфорт, безпеку та стабільність стопи навіть під час складних пробіжок.

Технології

Flywire — це спеціально розроблені шнурки, які використовуються у взутті Nike. Революційна конструкція з волокон, діюча як троси підвісного мосту, забезпечує підтримку стопи та дозволяє використовувати менше матеріалів у верхній частині. Завдяки цьому взуття легке, а стопа добре стабілізована.

Zoom Air
Легша та міцніша технологія амортизації, що забезпечує кращу стійкість та зменшує ризик розтягнення зв'язок гомілковостопного суглоба. Крім того, Zoom Air дозволяє швидше та безпечніше змінювати напрямок руху та краще відчувати ґрунт.

Waffle Pistons
Зовнішня підошва бігових кросівок від Nike, яка характеризується особливою вафельною конструкцією. Вафельні поршні в стратегічних місцях відповідають за хороше відчуття землі та протиковзкі властивості. Підошва Waffle Pistons добре працює на будь-якій поверхні.

Nike React
Легка, пружна піна, що входить до складу проміжної підошви взуття Nike. Забезпечує хорошу амортизацію, динаміку та довговічність. Комфорт і унікальність React спонукали бренд включити його майже в кожен тип свого взуття - піну можна знайти в кросівках для бігу, волейболу, тренажерного залу і повсякденному взутті.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 45
Матеріал:
Призначення:
Для бігу Для повсякденного носіння Для волейболу
Сезон:
Стиль:
Повсякденний
Довжина устілки:
29 см
Продавець
alex886
alex886
Тернопіль
85% виконаних замовлень
Був