Всі категорії
Додати товар

Бігові кросівки nike free rn flyknit оригінал

1600 грн
Опис

Бігові кросівки Nike Free RN Flyknit Оригінал. Art.N 831069-001 Стан чудовий.
Р. 41 устілка за фактом 26,5 см. на стопу 26 см. Устілки не близькі, стоять нові фірмові устілки Nike. Бирка була на старих устілках.

Nike Free RN Flyknit — наступне покоління моделі, знаменитої своєю неймовірною гнучкістю й комфортом. Невагомий повітропроникний і стабільно підтримувальний верх кросівка виготовлений із матеріалу Flyknit. Суцільна, майже безшовна конструкція виткана найвідкрише в тих зонах, які потребують більшої розтяжності та повітропроникності та щільніше в тих зонах, які вимагають більше підтримки та фіксації. Модель можна носити зі шкарпетками або без шкарпеток, але якщо ви віддаєте перевагу носити зі шкарпетками, то чудово підійдуть шкарпетки моделі no-show. Зміщена в бік, розширена, асиметрична система інтегрованих ниток Flywire забезпечує настроювану зональну підтримку та щільнішу фіксацію середньої частини стопи.

Проміжна підошва виготовлена із суперлегкого піноматеріалу Phylite, результат — оптимальне гасіння ударних навантажень і природна комфортна посадка стопи. Протектор підошви зроблений із новою системою глибоких надрізів гексагональної структури, яка була створена для забезпечення неймовірної гнучкості взуття завдяки рівномірнішому розширенню та стисненню. Унаслідок цього створюються набагато природніші відчуття бігу босоніж із залученням усіх м'язів стопи, і, як наслідок, що призводять до зміцнення м'язів ніг. Зони підошви, найбільш схильні до стирання, виготовлені з вуглецевої гуми, що забезпечує підвищену зносостійкість.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 41
Призначення:
Для бігу
Особливості моделі:
Безшовний
Сезон:
Довжина устілки:
26 см 26,5 см

Схожі товари