Всі категорії
Додати товар

Чоловічі демісезонні черевики ecco st.1 lite m 504214 51999

2600 грн
Опис

Взуття ОРИГІНАЛ ЕССО в оригінальних коробках Відправка післяплатою тільки з передоплатою новою поштою 150 гривень , які вираховуються з вартості взуття при відправленні. Взуття є в наявності. Але можу приймати замовлення на певні розміри і моделі взуття ECCO. Прохання при замовленні уточнювати наявність Вашого розміру. Чоловічі демісезонні полуботинкиЕССО ST.1 LITE M 504214 51999 є однією з найбільш вдалих новинок весни-літо 2020 року. Стильные, спортивные полуботинки на шнуровке, изготовленные из необычайно качественной бархатистой прочной кожи . Модель отличается от обычных спортивных полуботинок незабываемой оригинальной расцветкой .

Палитра ярких контрастных цветов очень модна в этом сезоне. ECCO ST.1 LITE M 504214 51999- сочетание привлекательного дизайна с исключительной функциональностью. Революционная технологии при изготовлении этой модели делает ее идеальной спортивной обувью для носки осенью и весной..

Колодка моделі напівчеревиків ECCO ST.1 LITE M 504214 51999 має анатомічну форму, завдяки чому впевнено підтримує ногу людини в процесі ходьби або бігу . Підошва взуття ECCO ST.1 LITE M 504214 51999 гнучка, довговічна, зроблена з поліуретану з кріпленням верху і підошви методом гарячої вулканізації, що надає їй амортизуючі властивості і вловлює удари. Ексклюзивна інноваційна модель з унікальною технологією амортизації Shock Through. ПолуботинкиЕССО ST.1 LITE M 504214 51999 - досконалість комфорту і стилю. Модель виконана в преміальної шкірі ECCO Dyneema в поєднанні з еластичним текстилем і стильною шнурівкою. Волокна Dyneema®, що використовуються в матеріалі верху, при відносно малій вазі, надають взуття найвищу міцність, водонепроникність, високу стійкість до стирання і стійкість до впливу агресивних природних речовин. Особлива шнурівка надійно фіксує ногу і забезпечує додаткову підтримку стопи. Технологія FLUIDFORM™ міцно з'єднує верх взуття з підошвою без клею і швів. Революційно нова технологія SHOCK-THRU посилює амортизацію, що надає додаткову м'якість під час ходьби. Спеціальні устілки CFS і натуральні матеріали підкладки забезпечують комфортний мікроклімат всередині взуття і сприяють відведенню вологи. Особливий натуральний матеріал ION Mask™,використовуваний для створення устілок черевики ECCO ST.1 LITE M 504214 51999 , володіє "дихаючими" властивостями і забезпечує стопах комфортний мікроклімат.

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Білий
Розмір:
  • 43
Матеріал:
Шкіра Поліуретан Текстиль
Продавець
yulia_mats
BEST-ECCO
Харків
31% виконаних замовлень
Була

Схожі товари