Всі категорії
Додати товар

Чоловічі зимові черевики ecco xpedition iii 811264 51052

4500 грн
Опис

Взуття ОРИГІНАЛ ЕССО в оригінальних коробках Відправка післяплатою тільки з передоплатою новою поштою 150 гривень , які вираховуються з вартості взуття при відправленні. Взуття є в наявності. Але можу приймати замовлення на певні розміри і моделі взуття ECCO. Прохання при замовленні уточнювати наявність Вашого розміру. Чоловічі зимові черевики ECCO XPEDITION III 811264 51052 -новинка осінньо-зимового сезону 2020 року. Прототипом моделі є попередня серія напівчеревиків ECCO XPEDITION III 811154 53859. Чоловічі зимові черевики ECCO XPEDITION III 811264 51052 можна сміливо віднести до найбільш якісним і ЗРУЧНИМ моделей бренду. Вони виконані з поєднання особливо міцного непромокального текстилю і вставок промасленим шкіри яка . Дизайн моделі буде актуальний довгі роки, т до такий стиль не схильний моді. Добротність , зручність стопи і міцність взуття завжди буде у чоловіків , що ведуть активний спосіб життя, на першому місці при виборі моделей. Якщо Ви така людина - то це Ваша пара. Верх напівчеревиків ECCO Xpedition III виконаний з високоякісного нубуку і текстилю чорних і сірих немарких тонів зі вставками з міцного нейлону у верхній частині щиколотки і в районі язичка. Зсередини верх напівчеревиків виготовлений з використанням двокомпонентної мембрани Gore-Tex, яка значно покращує експлуатаційні властивості взуття. Нехай Вас не бентежать текстильні вставки на черевиках-завдяки їм модель відмінно дихає ,не багато важить і нереально зручно сідає по нозі. Якщо у Вас є проблеми з широкими стопами - то це Ваша ідеальна пара! Матеріал верху в черевики ECCO Xpedition III немаркий-темний, але якщо є бажання зберегти гарний зовнішній вигляд взуття трохи довше, то варто звернути увагу на спеціальні засоби по догляду та в будь-якому випадку обов'язково користуватися водовідштовхувальними просоченнями. Всередині напівчеревиків ECCO Xpedition III знаходяться устилки з матеріалу Cambrelle, які можуть вбирати вологу в три рази більше своєї ваги і дуже швидко сохнуть. Устілки мають высокопористую структуру, завдяки чому поліпшується циркуляція повітря, відведення вологи від стопи. Якщо порівнювати устилки з матеріалу Cambrelle з звичайними EVA устілками, то перші будуть більш грубими і жорсткими на дотик, але на експлуатаційних властивостях це не відображається. Нога всередині полуботинка відчуває себе дуже комфортно, шнурівка має великі можливості по регулюванню. Подошва в полуботинках ECCO Xpedition III двухслойная, первый слой выполнен из полиуретана, который увеличивает общую гибкость подошвы, ее амортизационные свойства и уменьшает вес ботинок. Второй слой, подметка, выполнена из износостойкой резины с агрессивным протектором, позволяющим комфортно передвигаться по разным поверхностям. Подметка хорошо показала себя как в простой городской эксплуатации, так и при использовании на снегу, земле, каменистых поверхностях. Подметка достаточно мягкая, на жестких, каменистых участках сцепление хорошее, а вот на льду, чувствует себя не очень, скользит.
Подошва выполнена с использование фирменной технологии Receptor, основанной на исследовании движения стопы человека. Специальная форма подошвы, контролирует движение стопы с момента постановки ноги на пятку и до момента снятия стопы с поверхности, обеспечивает поддержку, гибкость и надежное сцепление с поверхностью. При этом полуботинки ECCO Xpedition III имеют минимальный перепад высоты подошвы между пяткой и стопой, что способствует улучшению равновесия во время ходьбы, за счет максимально близкого расположения пятки к поверхности земли.
Качество изготовления модели Xpedition III традиционно для ECCO, находится на высоком уровне. Уверены, что зимние полуботинки Xpedition III прослужат Вам долгую, хорошую службу, главное подобрать правильно обувь в размер и хорошо за ней ухаживать.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 47
Матеріал:
Нубук Поліуретан Текстиль
Сезон:
Продавець
yulia_mats
BEST-ECCO
Харків
31% виконаних замовлень
Була

Схожі товари