Всі категорії
Додати товар

Чоловічі натуральні шкіряні кросівки черевики демісезонні зручні модні чорні 41р в стилі jordan

1799 грн
Опис

Спортивні модні кросівки чоловічі натуральні шкіряні чоботи (осінні\весняні) повсякденні комфорт чорні Alex Benz К-3 Jordan. Створювалися спеціально для повсякденного носіння. Якісні зручні кросівки - незамінна деталь взуттєвого гардеробу кожного сучасного чоловіка. Вони відрізняються своєю практичністю, зовнішнім виглядом і головне - комфортом! Дана модель має неповторний і модний дизайн в стилі Jordan. Витримані в молодіжному стилі і відмінно виглядають на нозі. Кежуал (Casual) -- стиль з акцентом на зручність і практичність. Це модна легка і зручна повсякденна демісезонне взуття. Відмінний вибір для тих, хто цінує свій стиль і комфорт.

Дана модель відрізняється високою якістю за доступною ціною, при правильному догляді вона прослужить Вам не один сезон. Зроблена з міцних і зносостійких матеріалів. Кросівки молодіжні повністю виготовлені з натуральної шкіри. У такому взутті практично не пітніють ноги. ТЕП підошва забезпечить довговічність, а наявність підкладки з байки - додатковий комфорт і оптимальний внутрішній мікроклімат. Анатомічно правильна форма і легка підошва не дадуть ніг втома протягом тривалого часу. Простий і стильний дизайн, акуратна обробка робить їх універсальної взуттям, яка вдало доповнить повсякденний образ. Вони ідеально підійдуть для міжсезоння. Ці легкі стильні кросівки чоловічі шкіряні весна осінь - відмінний вибір, який подарує вашим ногам легкість і затишок, підкреслять вашу індивідуальність.

Повна оплата або накладений платіж (післяплата) за мінімальною передоплатою 100 грн., це транспортні витрати, які мінусується. Комісію за накладений платіж оплачує покупець. Безкоштовної доставки немає! Вся пересилка за рахунок покупця. Виправлення товару щодня

- Країна виробник: Україна (Харків)
- Артикул: 1349-К
- Колір чорний
- Матеріал верху: натуральна шкіра
- Підкладка та устілка: байка
- Повнота: середня
- Висота підошви: 2-3 см
- Висота кросівка: 13 см повністю
- Йдуть більше стандартних розмірів (дивіться довжини устілок) 41р у бік 42р

Як правильно підібрати розмір (потрібну довжину устілки)? Найкраще заміряти не саму ногу, а довжину устілки подібного взуття (витягнути устілку та заміряти сантиметром або лінійкою), яка Вам за розміром у пору. Наприклад, якщо Ви купуєте кросівки, виміри краще зробити саме у старих кросівках і т.д.

Довжина устілки:
- 41р = 27,5 см

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 41
Матеріал:
Шкіра
Матеріал:
Сезон:
Принт:
Без принту