Всі категорії
Додати товар

Відмінні замшеві кросівки для сноубордингу helium element topaz c3 сша 45 р. ( 29 див.)

925 грн
Опис

Element (Елемент) — американський бренд, добре відомий серед любителів активного відпочинку, спорту. Крім спортивного одягу та взуття, виробник надає повноцінну лінійку скейтборду і аксесуарів до них. Продукція Element популярна у всьому світі. Історія американського бренду почалася в 1992 році. Саме тоді Джонні Шиллерафф прийняв рішення відкрити провадження одягу та спорттоварів. За словами самого засновника, його головне завдання полягало в тому, щоб «бути кращими, наскільки це можливо, і найчеснішими». Цікавий факт: У підлітковому віці Джонні Шиллерефф постійно катався на дошці, що і стало поштовхом до утворення бренду Елемент. Спочатку компанія отримала назву Underworld Element. Відкрита вона була разом з Енді (близьким другом Джонні, початківцям, на той момент, скейтбордистом). Але в 1994 році компанія збанкрутувала. Енді покинув справу. А перед Шиллереффом виникло питання: продовжувати розвиток виробництва або закрити його. На щастя всіх сучасних скейтбордистів, Джонні віддав перевагу першому варіанту. У 1994 році бренд був перейменований в Елемент. З цього моменту почався його стрімкий розвиток. За більш ніж 25 років існування, американський бренд випустив всього кілька лінійок кросівок. Сьогодні основний модельний ряд виробника представлений кількома моделями: Creeton — замшеві кросівки з текстильною підкладкою і язичком. Наділені підошвою з вулканізованої гуми. Topaz C3 — текстильно-замшеві моделі. Мають традиційним зовнішнім виглядом. Також наділені вулканізованої підошвою. Granite — високі кросівки, також виконані з двох матеріалів: замші та текстилю. Підошва виконана по технології «Cupsole». Область носка посилена. Незважаючи на спрямованість товарів бренду, переважно, на скейтбордистів, кросівки Елемент користується високою популярністю і серед людей, що не мають жодного стосунку до спорту. Пояснень цьому декілька: привабливий зовнішній вигляд взуття, її високу якість і зручність. Брендові кросівки зручні для щоденної шкарпетки. Вони стійко витримують зовнішні впливи (опади, зміна температури) та забезпечують хорошу вентиляцію стоп. Сегодня Элемент — это качественная, надежная и стильная продукция по выгодным ценам. Политика известного производителя основывается не на получении максимальной прибыли. А на предоставлении лучшего по соотношению «цена/качество» продукта.
Компания основана для того, чтобы сделать что-то, что возвысит наш мир» — говорит Шиллерефф.
Все товары производителя характеризуются:
Повышенной надежностью (для изготовления компания использует только качественные и износостойкие материалы).
Стилевой практичностью (благодаря традиционному дизайну и стандартной цветовой гамме, обувь бренда подходит практически под любой образ).
Простым уходом за материалом (чистка обуви производится с помощью щетки или стиральной машинки).
Доступной стоимостью (объясняется особой политикой бренда).
Выбирать кроссовки Элемент следует людям, которые много времени проводят в движении. Такая обувь обеспечит повышенный комфорт при ходьбе и обезопасит стопы.
Продаются фирменные замшевые кроссовки знаменитого американского бренда для сноубординга Helium Element . Модель Topaz C3. Верх изделия выполнен из мягчайшей натуральной замши цвета охры. Язычок выполнен из мягкой мембранной ткани в тон замши. Мыс изделия брогирован.
Модель фиксируется на ноге при помощи мягких шнурков из органического хлопка, которые продеваются через 5 пар люверсов. В верхней части текстильного язычка и на наружной боковой поверхности вшиты небольшие текстильные лейбы бренда.
Изнаночная сторона изделия оснащена подкладкой, выполненной из мягкой ткани. Стелька фирменная мягкая съемная. Верх - плотный текстиль черного цвета. Основа стельки выполнена из гелевого полиуретана.
Подошва выполнена из переработанной резины с фирменными вкраплениями цемента. Вулканизированная конструкция для отличного ощущения доски и гибкости подошвы
Обувь в отличном состоянии. Размер 45. Длина стельки - 29 см. Максимальная ширина стельки - 94 мм. Кроссовки на стандартную полноту

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Гірчичний
Розмір:
  • 45
Матеріал:
Призначення:
Спортивні
Стиль:
Спортивний
Довжина устілки:
29 см

Схожі товари