Всі категорії
Додати товар

Добротні шкіряні топсайдери тютюнового кольору thurman португалія 42 р. ( 27,3 см.)

920 грн
Опис

Це взуття було створене спеціально для занять яхтингом. Зовні топсайдери схожі на щось середнє між мокасинами та кедами. Вони виготовляються з м'якої шкіри та мають додатковий шкіряний шнурок периметром п'яти — для кращої фіксації стопи. Особлива підошва з білої гуми не ковзає й не залишає слідів на шикарній палубі. А слід підошви має спеціальні поперечні 'канавки для кращого зчеплення з мокрою палубою. Водонепроникне просочення захищає взуття від води та вологи.
Зручні та практичні туфлі-топсайдери завоювали любов не тільки власників яхт і їхніх гостей. Зараз це взуття можна побачити в гардеробі сучасного мешканця мегаполіса, який жодного разу не ступав на палубу. Топсайдери увійшли в моду ще в далекі 80-ті, коли яхтинг був на піку популярності, і досі тримаються в'must have'-листі будь-якого стильного чоловіка.
Продаються фундаментальні красиві шкіряні топсайдери португальського взуттєвого бренда Thurman. Верх виробу виготовлений із дуже товстого м'якого натурального нубуку тютюнового кольору зі спеціальним водонепроникним просоченням. Спереду — традиційна широка вставка, що переходить у суцільнокроєний шкіряний язичок. Ця вставка з відкритим швом, з обох боків відстроченими міцними нитками контрастного світло-бежевого кольору. Такий самий відкритий відстрочений шов є й у верхній частині задника. По верхньому краю ( коміру) взуття набиті фірмові металеві люверси. Через систему люверсів пропустить потужний вузький шкіряний шнурок шоколадного кольору. Аналогічний шкіряний шнурок у передній частині протягується через основні 2 пари люверсів і зав'язується на бантик. На зовнішній бічній поверхні, на планці для шнурування тисненням по шкірі зображений логотип бренда.
Внутрішня сторона взуття являє собою зворотний бік товстого натурального нубуку — м'яка натуральна замша тютюнового кольору. Устілка фірмова анатомічна, м'яка повністю шкіряна (м'яка гладка перфорована натуральна шкіра кольору гіркого шоколаду). Устілка не знімна.
Підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми темно-коричневого кольору та карамельного кольору з харктерним для топсайдерів протектором. Це фірмова підошва з характерною технологією flex sistema tecnologia flexivel, що забезпечує чудову гнучкість під час ходьби. По периметру в передній частині підошва надійно пришита до шкіряного верху взуття.
Взуття у чудовому стані. Розмір 42. Довжина устілки — 27,3 см. Максимальна ширина устілки приблизно 90 мм. Топсайдери на стандартну або кілька вже повноту стопи.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 42
Матеріал:
Нубук
Сезон:
Літо Осінь Весна

Схожі товари