Всі категорії
Додати товар

Якісні фірмові трекінгові босоніжки пісочного кольору merrell 38 р.

875 грн
Опис

Цей американський бренд дуже шанований у середовищі шанувальників активного відпочинку, тривалих піших прогулянок і туризму.
Початок року, у містечку Вейтсфілд, штат Вермонт (Waitsfield, Vermont), коли Ренді Меррел (Randy Merrell), у співдружності з Кларком Метісом (Clark Matis), і Джоном Швейтцером (John Schweitzer), заснував компанію Merrell, що працювала пошиттям чобіт ковбойського типу. Головною особливістю цього взуття було те, що вся вона вироблялася вручну, на персональному замовлення. Причому на виготовлення кожної пари, вартістю в 500 доларів, витрачалося не менш ніж пів року. Незвичайний підхід і висока якість зіграли свою справу — компанія швидко завоювала достатню популярність, достатню для того, щоб почати активно розвиватися.
На сьогодні взуття Merrell є одним із найвідоміших. Основними конкурентами компанії є такі виробники, як Timberland і Geox. Під брендом Merrell випускається вже найбільш різноманітне взуття для активного відпочинку та туризму, розраховане як на дорослих, так і на дітей. Споживачам пропонується кілька серій взуття, кожна з яких має свої унікальні характеристики й унікальні дизайнерські рішення (наприклад, на підошвах черевиків серії World зображена карта світу). Продукція ця не одного разумальовувалася престижних нагород і згадувалася в провідних спеціалізованих журналах, на кшталт, Footwear Plus.
Штаб-квартира Merrell розташований у Рокфорді, шата Мічиган, США (Rockford, Michigan, U.S.A). Взуття під цим брендом відоме вже в декількох десятках країн світу.
Продаються відкриті фірмові сандалі знаменитого американського спортивного мультибренда Merrell. Це модель відкритих сандалів, виготовлена з м'якої натуральної замші пісочного кольору. Мис і задник відкриті. Босоніжки фіксуються на нозі за допомогою регульованих ремінців: передній ремінець фіксуються за допомогою фірмового пластикового фіксатора. Під широким перфорованим замшевим ремінцем розміщена широка кругова еластична гумка. Центральний ремінець кріпиться за допомогою потужної липучки. Задній фігурний ремінець з'єднується з основою центрального ремінця за допомогою міцної двоколірної тасьми (бежево-чорного кольору). На бічних поверхнях виробу є міцні гумові захисні накладки чорного кольору з фірмовим маркуванням бренда.
Підкладка виробу виготовлена зі швидковисихної синтетичної тканини кольору хакі. Анатомічне ложе стопи виготовлене з рифленого неопрену кольору хакі. Устілка з характерним "бугорком" в зоні основи пальців. Устілка повністю повторює форму стопи. Проміжна підошва EVA з Air Cushion для додаткової амортизації. Надійна та стійка підошва Vibram виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми з якісним протектором.
взуття в ідеальному стані. Розмір 38. Довжина устілки від краю до краю — 25 см. Комфортна довжина устілки — 24,5 см. Максимальна ширина устілки — 8,8 см. Сандалії на досить широку жіночу стопу або стандартну чоловічу. Модель унісекс.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 38
Матеріал:
Замша Текстиль
Сезон: