Всі категорії
Додати товар

Ecco men's yucatan sandal. оригінал. нові.

5300 грн
Опис

Оригінал. Абсолютно нові, повний коробковий комплект. На нозі та в примірці не були. Не вітрина, не манекен. Привезти з Німеччини, купувалися у фірмовому магазині ECCO.

Розмір: 10US / 43 наш / 28 см устілка

Сандалії Ecco Offroad ідеально підходять для прихильників гірських прогулянок у спекотливу відпустку. Ecco назвав ці сандалі спортивним взуттям, оскільки вони підтримуються їх рецепторною технологією. Це означає, що підошва являє собою міцний і легкий гумовий блок. Устілка має подвійну щільність, що підвищує комфорт і гнучкість перенісся стопи. Протектор має спеціальну форму, що забезпечує чудове зчеплення та виняткову динамічну підтримку.

Верх виготовлений із обраної групи матеріалів, обраних з урахуванням інтенсивного зношування. Верх виготовлений із товстого коричневого нубуку та невеликих чорних текстильних вставок, що дихають, які повторюють форму стопи користувача. На підкладці є м'яка неопренова подушка, яка охоплює краї шкіри, у такий спосіб мінімізуючи небажане тертя.

Устілка з ЕВА утримує ногу в ергономічному положенні для більшої стійкості. Ці сандалії мають 3 точки регулювання, що охоплюють п'яту та носок для повної підтримки. Ці сандалі спроєктовані та виготовлені з урахуванням вимог бездоріжжя, але насправді вони будуть такими ж фантастичними, як і міські вуличні сандалії.

Подробиці:

Верх: Нубук (шкіра)
Підкладка: Текстиль
Устілка: Текстиль
Підошва: поліуретан із гумовим покриттям.
Кріплення: липучка
Підходить: від стандартного до широкого
,
Купуйте тільки оригінал, ви цього варті.

Відповідають на будь-які питання.

споконвічайте всі свої продажі оригінального товару зі США та ЄС.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 43
Матеріал:
Нубук
Сезон:
Літо

Схожі товари