Всі категорії
Додати товар

Чоловічі сандалі ecco onroads m 690004 60049

3650 грн
Опис

Взуття ОРИГІНАЛ ЕССО в оригінальних коробках Прохання перед замовленням взуття уточнювати наявність Вашого розміру. Відправка післяплатою тільки з передоплатою новою поштою 150 гривень для туфель і 200 гривень для черевиків , які вираховуються з вартості взуття при відправленні. Можлива повна оплата на капрту ФОП. Взуття є в наявності. Але можу приймати замовлення на певні розміри і моделі взуття ECCO Чоловічі сандалі ECCO ONROADS M 690004 60049 виконані з міцного нубука сірого і світло-сірого кольору високої якості. Эта модель прекрасно подойдет для длинных летних прогулок. Модель ECCO ONROADS M 690004 60049 -новинка летнего сезона 2021 года. . Комфорт в этих сандалиях сравним с комфортом в любимых Ваших кроссовках.

Сандалии можно использовать в теплую и жаркую погоду как в городских условиях , так и в походах по пересеченной местности. Ортопедический супинатор отлично держит ступню всегда в правильном положении и хорошо фиксируется за счет поднятия стельки по периметру. Внутренняя прокладка выполнена из текстиля и микрофибры, что создает комфортное ощущения даже при длительном использования обуви.

В качестве фиксаторов используются очень качественные три липучки-поэтому сандалии подойдут практически всем в подъеме. Фишка данной модели-наличие одной перемычки в верхней части сандалия. . С одной стороны это хорошо для фиксации стопы, и с другой-при очень широкой стопе не будет оттопыриваться перемычка. Поэтому таким покупателям лучше выбирать именно эту модель с одной боковой перемычкой.

Підошва, максимально збігається з контурами з природним профілем людської стопи. Така анатомічна точність досягається, зокрема, завдяки особливій технології уприскування поліуретану (ТПУ) в підошву. Крім того, це багаторазово підвищує довговічність взуття. Сандалі ECCO ONROADS M 690004 60049 без сумніву будуть довго носитися. Це і прекрасна висока гнучка підошва та міцний шкіряний верх, при чудовій якості виконання. Гнучка довговічна поліуретанова підошва з кріпленням методом прямого вприскування, володіє відмінними амортизаційними властивостями. Підошва має носок піднятий для легкої правильної ходьби і щоб не втомлювалися ноги. Устілка з EVA виготовлена з піни, яка набуває форму стопи, і забезпечує відмінну амортизацію і зчеплення з поверхнею. Сандалии ECCO ONROADS M 690004 60049 можно посоветовать людям с проблемными стопами и больными ногами, т к модель необыкновенно удобная и анатомически правильная.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 43
  • 44
Матеріал:
Шкіра
Сезон:
Літо
Продавець
yulia_mats
BEST-ECCO
Харків
28% виконаних замовлень
Була

Схожі товари