Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Чоловічі сандалі ecco offroad 069564 50034

3850 грн
Опис

Взуття ОРИГІНАЛ ЕССО в оригінальних коробках Прохання перед замовленням взуття уточнювати наявність Вашого розміру. Відправка післяплатою тільки з передоплатою новою поштою 150 гривень для туфель і 200 гривень для черевиків , які вираховуються з вартості взуття при відправленні. Можлива повна оплата на капрту ФОП. Взуття є в наявності. Але можу приймати замовлення на певні розміри і моделі взуття ECCO Чоловічі сандалі Ecco Offroad 069564 50034 виконані з міцного нубука чорного і сірого кольору високої якості. Ця модель прекрасно підійде для довгих літніх прогулянок. Модель Ecco Offroad одна із самих улюблених покупцями моделей сандалій на протязі останніх 7 років з моменту їх появи в каталозі ECCO. Комфорт в цих сандалях порівняємо з комфортом у Ваших улюблених кросівках. Сандалі можна використовувати в теплу і жарку погоду як в міських умовах , так і в походах по пересіченій місцевості. Ортопедичний супінатор відмінно тримає ступню завжди в правильному положенні і добре фіксується за рахунок підняття устілки по периметру. Внутрішня прокладка виконана з текстилю і мікрофібри, що створює комфортне відчуття навіть при тривалому використання взуття. В якості фіксаторів використовуються дуже якісні три липучки-тому сандалі підійдуть практично всім у підйомі. Фішка цієї моделі-наявність однієї перемички у верхній частині сандалія. . З одного боку це добре для фіксації стопи, і з іншого-при дуже широкої стопі не буде віддуватися перемичка. Тому таким покупцям краще вибирати саме цю модель з однією бічною перемичкою. Підошва, максимально збігається з контурами з природним профілем людської стопи. Така анатомічна точність досягається, зокрема, завдяки особливій технології уприскування поліуретану (ТПУ) в підошву. Крім того, це багаторазово підвищує довговічність взуття. Сандалі Ecco Offroad 069564 50034 без сумніву самі довговічні з усіх сандалій ECCO. Це і прекрасна висока гнучка підошва та міцний шкіряний верх, при чудовій якості виконання. Гнучка довговічна поліуретанова підошва з кріпленням методом прямого вприскування, володіє відмінними амортизаційними властивостями. Підошва має носок піднятий для легкої правильної ходьби і щоб не втомлювалися ноги. Устілка з EVA виготовлена з піни, яка набуває форму стопи, і забезпечує відмінну амортизацію і зчеплення з поверхнею. Підошва виконана по технології Receptor® , яка забезпечує стабільність і підтримку стопи. Receptor®-это уникальная технология, используемая компанией ЕССО в производстве обуви для активного образа жизни. Receptor – это технология подошвы, которая точно копирует движения идущей ноги(стопы), тем самым частично снимает нагрузку со стопы во время движения. Технология receptor упрощает эти три движения за счет таких факторов:

1)Касания пятки земли происходит под углом 20%.

2)Во время перенесения баланса с пятки на носок, действует специальные стабилизатор, который защищает связки от растяжений во время перенесения баланса.

3)Двойные осевые каналы сгиба в носочной части подошвы точно повторяют сгиб человеческой стопы , что облегчает сгибание и создает дополнительную опору во время толчка ноги. Таким образом, технология Receptor полностью повторяет шаг человека, поддерживая стопу на всех этапах шага.

Сандалии Ecco Offroad 069564 50034 можно посоветовать людям с проблемными стопами и больными ногами, т к модель необыкновенно удобная и анатомически правильная.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 40
  • 41
  • 44
  • 45
  • 47
  • 48
  • 49
Матеріал:
Шкіра
Сезон:
Літо
Продавець
yulia_mats
BEST-ECCO
Харків
31% виконаних замовлень
Була

Схожі товари