Всі категорії
Додати товар

Стильні фірмові комбіновані шльопанці merrell-сша 41 р.

850 грн
Опис

Цей американський бренд дуже шанований у середовищі шанувальників активного відпочинку, тривалих піших прогулянок і туризму.
Початок року, у містечку Вейтсфілд, штат Вермонт (Waitsfield, Vermont), коли Ренді Меррел (Randy Merrell), у співдружності з Кларком Метісом (Clark Matis), і Джоном Швейтцером (John Schweitzer), заснував компанію Merrell, що працювала пошиттям чобіт ковбойського типу. Головною особливістю цього взуття було те, що вся вона вироблялася вручну, на персональному замовлення. Причому на виготовлення кожної пари, вартістю в 500 доларів, витрачалося не менш ніж пів року. Незвичайний підхід і висока якість зіграли свою справу — компанія швидко завоювала достатню популярність, достатню для того, щоб почати активно розвиватися.
На сьогодні взуття Merell є одним із найвідоміших. Основними конкурентами компанії є такі виробники, як Timberland і Geox. Під брендом Merell випускається вже найбільш різноманітне взуття для активного відпочинку та туризму, розраховане як на дорослих, так і на дітей. Споживачам пропонується кілька серій взуття, кожна з яких має свої унікальні характеристики й унікальні дизайнерські рішення (наприклад, на підошвах черевиків серії World зображена карта світу). Продукція ця не одного разумальовувалася престижних нагород і згадувалася в провідних спеціалізованих журналах, на кшталт, Footwear Plus.
Штаб-квартира Merell розташований у Рокфорді, шата Мічиган, США (Rockford, Michigan, USA). Взуття під цим брендом відоме вже в декількох десятках країн світу.
Продаються стильні фірмові шльопанці американського мультибренда Merell. Верх взуття виконаний із комбінованих матеріалів. Основна частина — щільна еластична тканина меланжевого сірого кольору. З боків — округлі отвори. По верхньому краю м'яка еластична гумка чорного кольору — для зручності носіння. А на бічних поверхнях — фігурні вставки з товстого м'якого натурального нубуку світло-карамельного кольору. На зовнішній бічній поверхні ця шкіряна вставка декорована вузькими текстильними вставками.
З виворітного боку взуття не має жодної підкладки. Інтегрована устілка з ультрам'якого матеріалу EVA створює додатковий комфорт під час рухів.
Фірмова підошва Vibram виготовлена зі щільної, але гнучкої високоякісної зносостійкої рифленої гуми меланжевого чорного кольору. Міжпідошва виготовлена зі щільної гуми світло-сірого кольору. На зовнішній бічній поверхні на сірій міжпідошві взуттю зображено назву бренда.
Взуття у чудовому стані. Розмір — 41. Довжина устілки — 27 см. (від краю до краю). Максимальна ширина устілки — 9,7 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
  • Коричневий
Розмір:
  • 41
Матеріал:
Нубук Трикотаж
Сезон:
Літо