Всі категорії
Додати товар

Оригінальні в'єтнамки шльопанці шльопанці сланці капці крокси crocs crocband flip m9 w...

850 грн
Опис

Продам нові оригінальні фірмові в'єтнамки Crocs crocband flip neon purple/white крокси сабо шльопанці шльопанці тапки фіолетового кольору вказаний розмір M 9 W 11 42/43, але швидше на наш розмір 43/44 за устілкою від краю до краю —29 см. Crocs, оригінал 100%. Легкі, матеріал croslite. Унікальні особливості матеріалу:
1. Завдяки температурі тіла матеріал крослайт набуває форми ніг під час носіння. Це робить взуття крокс зручним, м'яким і ідеальним для повсякденного носіння особливо для тих, хто майже весь день проводить на ногах.
2. Т.к. крослайт має антибактеріальні властивості, під час носіння матеріал перешкоджає розвитку бактерій, а отже, ноги в цьому взутті не пітніють і не мають неприємного запаху. Цей матеріал дає змогу кроксам бути довговічнішим від аналогічного взуття з схожих матеріалів.
3. Матеріал кроксів не вбирає рідину, що також перешкоджає розмноженню бактерій і грибків. Водночас крокси легко миються, за ними майже не потрібно доглядати. Підошва не забруднюється й не ковзає на будь-якій поверхні. Дивіться інші оголошення, відправлю по Україні

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Білий
Розмір:
  • 44

Схожі товари