Всі категорії
Додати товар
Опис

Шкіряні чоловічі класичні туфлі.
Чорного кольору на шнурівці.
Матеріал — натуральна шкіра

Чоловічі туфлі Hugo Boss
Вибір взуття цього німецького бренда — одне з найточніших рішень, якщо ви цінуєте якість і комфорт. За майже сто років існування компанії дизайнери Boss навчилися поєднувати сучасні тренди та безсмертну класику у своїх виробах. Завдяки цьому бренд не втрачає популярності, а нові колекції з'являються не тільки на модних показах, а й на червоних доріжках кінофестивалей, врученні престижних премій.

Купуючи чоловічі туфлі Hugo Boss, ви отримуєте низку переваг:

чудова якість матеріалів і пошиття;
відчуття комфорту;
ексклюзивний дизайн.
Туфлі виготовлені з натуральної шкіри, вони не натирають і чудово сідають на нозі. Всі моделі мають лаконічний дизайн, як декоративні елементи використовується перфорація, шнурівка або шкіряні вставки. Акуратна колодка з заокругленим носком і невеликий квадратний каблук забезпечують комфортне положення ніг, завдяки чому вони не втомлюються впродовж дня.

Якісні матеріали забезпечують необхідний рівень циркуляції повітря всередині туфель — нога не пітніє й не ковзає в спеку. У разі простого мінімального догляду за таким взуттям вона збереже показний зовнішній вигляд не на один сезон.

Щодо стилю, модель чудово доповнить строгий класичний костюм. Це чудовий варіант для офісу та ділових зустрічей.

Туфлі Hugo Boss — це взуття для вимогливих чоловіків, які звикли приділяти увагу деталям, не перевантажуючи образ. Чіткі лінії, рівні строчки, якісні матеріали — необхідна основа, яка не вимагає доповнень
Стан на фото.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 39.5
  • 40
  • 40.5
Категорії:
Матеріал:
Шкіра
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Продавець
razddarina
Raddas
Супер-продавець
Кривий Ріг
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари