Всі категорії
Додати товар

Туфлі ортопедичні cosefeet (10/44) широкі для проблемних ніг з натуральної шкіри made in spain

1395 грн -8% 1295 грн
Опис

Ортопедичні туфлі ідеально підходять для широких, з високим підйомом, опухлих або неправильної форми стоп, осінь-весна, шкіра натуральна. Cosyfeet extra roomy(Great Britain), розмір вказаний 10, фактична довжина устілки 28,5-29 см. Made in Spain. Матеріал: верх - натуральна шкіра, всередині якісна м'яка текстильна підкладка. Замір устілки по ширині 10 см. Стан бездоганний, як нові. Надзвичайно якісні, легкі, зручні та комфортні. Порятунок для проблемних ніг! Легесенькі!
Опис виробника:
Чоловіче дуже широке взуття.
Чоловіче надзвичайно широке взуття є невід’ємним доповненням будь-якого гардеробу для тих, кому потрібна зручна посадка, яка підтримує ногу. Чоловікам із дуже широкими стопами часто важко знайти взуття, яке підходить належним чином, що призводить до дискомфорту, болю та навіть тривалих проблем зі стопою. Тим не менш, Cosyfeet пропонує широкий асортимент надзвичайно широкого взуття для чоловіків, тож тепер кожен може насолоджуватися зручним і стильним рішенням, яке відповідає його потребам.

Наше надзвичайно широке чоловіче взуття створене для забезпечення чудового комфорту та підтримки без шкоди стилю. Наше взуття виготовляється з високоякісних матеріалів, що гарантує, що воно довговічне та зручне. Наш чоловічий асортимент включає все: від повсякденного взуття та кросівок до формального взуття та черевиків для прогулянок , тому ви можете знайти ідеальну пару для будь-якого випадку. Незалежно від того, чи потрібна вам пара взуття для роботи чи щось зручне для носіння на вихідних, наше надзвичайно широке чоловіче взуття стане ідеальним вибором. Завдяки широкому асортименту розмірів і стилів на вибір знайти ідеальний варіант ніколи не було так просто. Попрощайтеся з незручним вузьким взуттям і привіт з нашим надзвичайно широким взуттям для чоловіків
Надам будьяку необхідну додаткову інформацію та фото. Дивіться інші мої оголошення, є багато цікавих пропозицій.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 43.5
  • 44
  • 44.5
Категорії:
Матеріал:
Шкіра
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари