Всі категорії
Додати товар

Стильного дизайну замшеві туфлі з перфорацією бренду з німеччини gordon & bros

1589 грн
Опис

Стильного дизайну замшеві туфлі з перфорацією бренду з Німеччини Gordon & Bros.Нові, в коробці.
Стильні та елегантні туфлі – це своєрідна візитна картка, яка повинна бути в гардеробі кожного сучасного чоловіка. Туфлі Gordon & Bros– елегантне поєднання стилю та комфорту. Їх класичний дизайн з круглим носком та перфорацією надають вишуканості та довговічності.Застібка здійснюється за допомогою шнурівки, що надає взуттю стиль та дозволяє регулювати посадку.Туфлі з невисоким каблуком надають вашій ході впевненості та витонченості. Шкіряна підкладка забезпечує комфорт та додаткову м'якість при носінні. Виготовлені з натуральної замші, вони поєднують у собі елегантність та надійність, надаючи вашому образу неповторного шарму.
Такі зручні туфлі стануть родзинкою гардеробу будь-якої сучасної молодої людини.

Розмір 40.

Матеріал:
100% натуральна замша

Перш ніж Gordon & Bros став всесвітньо визнаним брендом чоловічого взуття, засновники бренду подорожували світом. Декілька континентів зіграли свою роль у пошуках високоякісної шкіри та ідеальних робочих інструментів. Зрештою, матеріали та обладнання повинні ідеально поєднуватись один з одним.
Сьогодні взуття Gordon & Bros захоплює чоловіків у всьому світі. Бренд виступає за гнучкий спосіб життя, тому завжди вигадує нові ідеї. Gordon & Bros переконаний, що класичні образи підійдуть кожній особі. Саме тому бренд працює з татуйованими моделями, організовує великі фото сесії.
Мета бренду полягає в тому, щоб кожне чоловіче взуття супроводжувало власника протягом усього його життя на важливих етапах його життя. Тому в асортименті бренду не тільки елегантне ділове взуття, а й повсякденні кросівки та незвичайне повсякденне взуття.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 40
Категорії:
Матеріал:
Замша
Сезон:
Літо Осінь Весна

Схожі товари