Всі категорії
Додати товар

Розкішні шкіряні туфлі дербі визнаного німецького бренду wellensteyn. нові, в коробці

1469 грн
Опис

ЦЕ КРЕЙЗІ ПРОПОЗИЦІЯ!!! ВЕЛИКИЙ РОЗПРОДАЖ!!!
Розкішні шкіряні туфлі дербі визнаного німецького бренду Wellensteyn. Нові, в коробці.
Чоловічі туфлі дербі можуть без слів охарактеризувати їх власника. Вони підкреслюють статус, характер, додають респектабельності.
Для цього виду чоловічого взуття характерні наступні особливості:
-Верх моделі шкіряний, має традиційне для дербі шнурування. Такі вироби прекрасно відводять вологу, зберігають тепло та приймають форму вашої ноги.
-Підошва взуття виготовлена з натуральної шкіри та гуми, захищає ноги від втоми.З гумовою підошвою ці дербі надають вашому образу свіжого вигляду та забезпечують чудове зчеплення з поверхнею для впевненої ходьби на кожному кроці.
-Додатковий комфорт при носінні забезпечує спеціальна устілка.
-Жорстка задня частина та носок захищають від травм.
-Завдяки тонкій шнурівці можна відрегулювати посадку на нозі.
-Неймовірний комбінований колір.
Класичні дербі визнані формальним взуттям серед інших різновидів. Такий варіант буде поєднуватися з повсякденними джинсами або костюмами. Так як дербі все ж являються напівофіційним видом взуття, то вони гармонійно доповнять стиль в поєднанні з жакетами, светрами, блейзерами, строгим пальто тощо.

Розмір 41,43,44,45.

Матеріал:
100% шкіра

Wellensteyn (Велленштайн) – це німецький виробник високотехнологічного, функціонального верхнього одягу та взуття для чоловіків та жінок. Заснований він був у портовому місті Гамбург, Німеччина. Над колекціями бренду працюють креативні дизайнери, а у виробництві використовуються сучасні технології. Покупці — це молоді люди, які хочуть недорого та стильно одягатися, мати вигляд на всі 100% та з кожною новою колекцією міняти свій образ.(Велленштайн) – це німецький виробник високотехнологічного, функціонального верхнього одягу та взуття для чоловіків та жінок. Заснований він був у портовому місті Гамбург, Німеччина. Над колекціями бренду працюють креативні дизайнери, а у виробництві використовуються сучасні технології. Покупці — це молоді люди, які хочуть недорого та стильно одягатися, мати вигляд на всі 100% та з кожною новою колекцією міняти свій образ.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 41
  • 43
  • 44
  • 45
Категорії:
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари