Всі категорії
Додати товар

Демісезонні черевики - натуральна замша, tommy hilfiger, розмір 42/26,5 див.

745 грн
Опис

Туфлі туфлі темно-синього кольору. Бренд TOMMY HILFIGER. Склад: верх - натуральна замша, всередині - натуральна шкіра/текстиль (фото складу №8). Розмір 42/26,5 див. (фото №8). Стан дуже хороший (див. усі фото), на фото №3 присутні сліди шкарпетки на носках підошви. Заміри: довжина устілки - див., ширина устілки - див., висота каблука - див. Туфлі підійдуть на ногу середньої ширини з невисоким підйомом. Ласкаво просимо в наш магазин. Відомі бренди, відмінна якість - доступні ціни.
Условия доставки:
- Отправим вещь Новой почтой, Укрпочтой после 100% предоплаты на карту Приват;
- почтовые расходы за счет покупателя; наложенного платежа, возврата/обмена нет. Все посылки обязательно пересматривайте в отделениях почты! Если возникнут вопросы к состоянию (наличие дефектов, не указанных в объявлении), составляйте акт в присутствии работника почты и обязательно отправьте нам из почтового отделения в переписку с Шафой фото дефекта).
Перед відправкою посилки всі речі переглядаються на наявність дефектів. Якщо дефекти не виявлені, посилка відправляється! Якщо Ви забрали річ у поштовому відділенні і вона Вам не підійшла, річ з дому поверненню не підлягає! Щоб уникнути неприємних ситуацій чітко дотримуйтеся наших правил!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 42
  • 41.5
Категорії:
Матеріал:
Замша
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари