Всі категорії
Додати товар

Естетичні блакитні замшеві туфлі -дербі frank wright великобританія 44 р.

800 грн
Опис

Frank Wright (Франк Врайт) – британський бренд, який радує нас своїми колекціями взуття вже понад століття, і вважається одним з найвідоміших представників класичного традиційного стилю в європейський взуття. У великих колекціях взуттєвого бренду ви зможете знайти шикарне взуття, яка повністю відповідає стилю англійців, завжди уважні до деталей, елегантних і трохи манірним. Справа, що Об'єднало Декілька Поколінь Історія справжнього англійського бренду почалася в Нортхемптоншире – невеликому місті в околицях містечка Кеттеринга. Сталося це в далекому 1885 році, коли шевське ремесло вважалося однією з найбільш складних і престижних професій. Тоді гарний швець був відомий не тільки на весь свій місто, але і в сусідніх районах, а за парою якісних чобіт і черевиків люди проходили сотні миль. Засновник марки – Френк Врайт, був саме таким шевцем, якого поважали і прагнули замовити йому пару взуття за 1-2 сезону до покупки, щоб напевно отримати її. У 1885 році Frank Wright отримав замовлення державного значення на пошиття партії чобіт для цілого кінного полку. Тоді швець зрозумів, що самотужки йому не впоратися, тому вирішив навчити свого справі рідних братів та інших родичів. Дизайн Френк створив сам, і він відразу був затверджений і використовувався протягом 12 років поспіль без будь-яких змін. Дивно, але тоді в якості підошви не використовувалася гума (тоді її ще не було), а натуральне дерево. Компанія Frank Wright почала зростати вражаючими темпами, і вже через 10 років після її заснування налічувалося 4 фабрики в різних куточках країни, де працювало понад 150 осіб. Пік популярності продукції марки припав на 60-ті роки минулого століття, коли компанія Frank Wright стала справжнім законодавцем стилю. Дизайн взуття, створеної під склепіннями компанії Frank Wright, був не просто актуальним, він буквально диктував моду на взуття. Дизайнери марки першими стали створювати чоловічу взуття з нубука на шнурках, крім цього вони першими зважилися робити не тільки чорні і коричневі туфлі, але і ризикнули, ризикнувши і випустивши обмежену колекцію рудих, помаранчевих і бордових черевик. Ця колекція і стала найбільш знаковою моментів у житті компанії Frank Wright – колекція стала відома у всьому світі. Багато моделі, що вийшли в ній, досі зберігаються в колекціях істориків моди, як яскравий приклад того, як дизайнер повинен не боятися експериментувати, тому що те, що на перший погляд здається незвичайним, може вже через кілька днів стати ультрамодним. За сотню лет работы компании, ее дизайнеры смогли добиться того, что сегодня обувь Frank Wright стала эталоном качества. Все модели Frank Wright – это одновременно проклеенная и прошитая обувь. Большая трудоемкость работы, материалы самого высокого класса, и хорошая фурнитура в совокупности обеспечивают то, что каждая пара обуви прослужит вам не один и даже не два сезона, а несколько лет продолжительной интенсивной носки.
Английские дизайнеры сегодня создают модели в классическом европейском стиле – это элегантные ботинки, туфли, лоферы, мокасины. Взглянув всего 1 раз на обувь Frank Wright, вы, даже не будучи экспертом, сделаете вывод, что это – обувь класса люкс. Даже запах кожи, из которой она сделана, говорит об этом.
Стать обладателем пары туфель от Frank Wright означает не только приобрести обувь наивысшего качества, обладающую прекрасными эстетическими характеристиками, но и прикоснуться к истории одного из самых взрослых обувных брендов.
Продаются красивые фирменные туфли старого британского обувного бренда Frank Wright. Это замечательные легкие кожаные туфли -дерби практически на ровной подошве. Верх изделия выполнен из мягкой бархатистой замши холодного голубого цвета. На наружной боковой поверхности зафиксирована металлическая заклепка с фирменным логотопом бренда. Модель с красивым округлым мысом, бесшовно переходящим в мягкий кожаный язычок изделия. Туфли фиксируются на ноге при помощи тонких круглых шнурков контрастного темно-синего цвета. Все детали изделия отстрочены ровным одинарным швом шелковистыми нитками светло-го

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 44
Категорії:
Матеріал:
Замша
Сезон:
Літо Осінь Весна

Схожі товари