Всі категорії
Додати товар

Черевики теплі ugg neumel black lace up ankle boots

4650 грн
Опис

Поєднуючи в собі високоякісні матеріали та невимушений стиль, Neumel є нашою культовою спадщиною chukka. Вічний черевик із високоякісної замші з підкладкою з переробленої вовни UGGpure™ та міцною підошвою для амортизації протягом усього дня, що забезпечує фірмове відчуття капців у приміщенні або на вулиці. нові в наявності вказано на бирки 39 розмір 24см usa 6.без упаковки (порушилася під час транспортування)
Підошва цього продукту є або підошвою SugarSole™, яка є відповідальним складом з використанням піни цукрової тростини, яка дозволяє нам знизити залежність від викопного палива за рахунок заміни етилену на нафтовій основі, або підошву Treadlite від UGG™.
Treadlite від UGG™ Запатентована суміш, що підвищує амортизацію та зчеплення для надзвичайно легкої та надміцної підошви.
Верх із замші
Металеві люверси, Задній язичок
Бавовняні шнурки
Підкладка з переробленої вовни UGGpure™ товщиною 17 мм або підкладка з переробленої вовни UGGplush™ товщиною 17 мм, що складається з 80% вовни і 20% ліоцелу.
Устілка з переробленої вовни UGGpure™ 17 мм або устілка з переробленої вовни UGGplush™ 17 мм, що складається з 80% вовни та 20% ліоцелу
Устілка з піноматеріалу
Підошва Treadlite by UGG™ для комфорту
Поліефірна обкладинка або текстильна обкладинка, виготовлена зі 100% перероблених поліефірних волокон.
Логотип UGG® з термотисненням

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36
  • 37
Категорії:
Матеріал верху:
Замша
Матеріал підкладки:
Хутро
Сезон:
Зима Осінь Весна
Продавець
luxur...
ZARA 2024
Одеса
52% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари