Всі категорії
Додати товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Чоботи, чоботи шкіряні, уггі, ugg, чоботи на хутрі, овчина, цигейка, зимові чоботи

1500 грн
Опис

Чоботи шкіряні НУБУК на хутрі (хутро натуральне) Outdoor

Чоботи шкіряні на натуральному хутрі ( овчина) Outdoor size 40 ( ортопедична устілка витягується 26,5) розмір повномірний сміливо підійде на ☆41☆ . Колір коричневий матовий (Тефаль, фантом) шкіра середньої щільності вичинка екстра класу буйвол, оброблена просоченням (від дощу, від снігу, від сльоти, не промокає) шкіра НУБУК. Підошва в ідеальному стані (дивитись фото) антиковзна з логотипом Outdoor. Усередині збережені внутрішні лейбли із зазначенням складу матеріалів чобіт.

Outdoor Research® — компанія, заснована альпіністом Роном Греггом у 80-ті в США в результаті прагнення виробляти спорядження найвищої якості, яке не підведе за жодних обставин. Outdoor Research® пропонує широкий асортимент товарів для екстремального спорту, активного відпочинку. Outdoor Research – бренд для всіх, хто любить подорожувати за природою. Він пропонує новаторство та натхнення для всіх, хто хоче насолодитися перебуванням у горах і будь-де на природі. Компанія розробляє ідеальне функціональне спорядження, яке неймовірно просто та надійно. Кожен може вибрати щось для себе в їх колекції одягу.

Чоботи стильно і ефектно виглядають підійдуть як для їзди на мотоциклі, так і в повсякденному житті.

Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Надсилання НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень.

Дивитися всі мої оголошення є багато цікавих речей, пов'язаних з мото тематикою.

Асортимент постійно оновлюється.

Постійним клієнтам знижки

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 40
  • 40.5
  • 41
Категорії:
Матеріал верху:
Шкіра Нубук
Матеріал підкладки:
Хутро Овчина Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна
Принт:
Без принту

Схожі товари