Всі категорії
Додати товар

Чоловічий халат nusa з капюшоном

2159 грн
Опис

Матеріал: зовнішньо – велюр, внутрішньо – махра
Склад: 100% бавовна
Особливості: з капюшоном
Кольори: темно-синій, сірий
Виробник: Туреччина

Загорнувшись в затишний халатик і розслабитись після трудового дня – люблять точно всі. Тому ми представляємо нову серію чоловічих махрових халатів, створених саме для вас.

Ряд моделей виготовлені із застосуванням 100 % бавовни. За допомогою неї вдалось виготовити дуже приємні і які не викликають роздратування на тілі халати. Ви зможете закутатися в нього прохолодним ранком або відразу ж після ванни, щоб зберегти тепло.

Чоловічі халати, представлені в нашому каталозі, відрізняються зручністю крою, різноманітністю кольорів і розмірів. Дана модель в темно-синьому та сірому кольорах, застібається на запах, є кишені, капюшон.

Махрова тканина відмінно переносить прання у пральній машині, тому сміливо довіряйте прання автомату. Температура не повинна перевищувати 60 градусів. Для кращого ефекту рекомендується додатково завантажити махрові рушники або постільну білизну. Уважно відсортуйте речі, які можуть містити застібки або гачки, так як вони можуть надірвати тканину і залишити затягування.

Категорично заборонено використовувати агресивні відбілюючі і пятновиводящі засоби для прання. Махрові ворсинки можуть не витримати хімічного впливу і втратити властивості своєї структури. Сушити халат бажано на свіжому повітрі. Можливо, на це буде потрібно багато часу, але якщо не поспішати і добре його просушити перед носінням, виріб буде привабливішим і краще збереже свої властивості.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Матеріал:
Велюр
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Принт:
Без принту
Продавець
p.panamera
panameras
Хмельницький
50% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?