Всі категорії
Додати товар

Чоловічий халат nusa, однотонний, синій

2110 грн
Опис

Модель 1205.

Тканина: махра/велюр

Склад: 100% бавовна

Особливості: з капюшоном

Колір: темно-синій, баклажановий

Виробник: Туреччина

Опис

Загорнувшись в затишний халатик і розслабитись після трудового дня – люблять точно всі. Тому ми представляємо нову серію чоловічих халатів, створених саме для вас.

Ряд моделей виготовлені із 100 % бавовни, яка є неймовірно м’яка та приємна на дотик. Бавовна високої щільності й плетення з довгими петлями — ідеальний варіант матеріалу для банного халата. Ви зможете закутатися в нього прохолодним ранком або відразу ж після ванни, щоб зберегти тепло.

Турецька компанія Nusa працює лише з натуральним високоякісним матеріалом, завдяки цьому славиться в усьому світі текстилем, розкішними, елегантними моделями, які створюють за передовими технологіями та накопиченим століттями досвід. Компанія Nusa отримала висновок від державної санітарно – епідеміологічної експертизи про дозвіл на постачання об'єкта в Україну (№ 12.2-18-3/ 19548 від 03.09.2019 року). Зробити замовлення в нас дуже просто, наші менеджера завжди з радістю дадуть відповідь на ваші питання, допоможуть з вибором розміру, кольору, матеріалу. Ми радуємо своїх постійних клієнтів знижками, а також можемо запропонувати різні віді доставки. Ми гарантуємо: 100 % оригінальності продукції; повернення / обмін товару у разі шлюбу; повернення / обміну в разі того, якщо колір, розмір і т. д. не підійшов.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46
  • 46/3XL/54
Матеріал:
Велюр Махра
Продавець
kayra.textile
Kayra
Хмельницький
86% виконаних замовлень
Був

Схожі товари