Всі категорії
Додати товар

Костюм чоловічий armani exchange оригінал, новий, кежуал ціна розпродажу

5200 грн -14% 4500 грн
Опис

Костюм чоловічий ARMANI EXCHANGE стиль кежуал (casual) повсякденний. Можливо на випускний школяреві. Костюм для стильного молодої людини. Особливість штанів костюма -сильно завужені донизу. Ідеально для підтягнутою фігури без зайвих кг . Привезений з США, куплений на подарунок, не підійшов за розміром (костюм приблизно на наш чоловічий 44-46 р. при зрості 175 см). Оригінал. На бирках піджака і брюк є сертифікат автентичності виробу: за вказаним кодом можна перевірити оригінальність походження товару. Вся фурнітура брендована. Колір сірий (але не класичний сірий, а трохи з коричневим відтінком), забарвлення-клітка. Склад тканини: бавовна 81%, тенсел* 19%. Догляд за виробом передбачає ТІЛЬКИ хімчистку!!! *Що таке ТЕНСЕЛ (tencel)? Натуральне, екологічно чисте целюлозне волокно після нанообработки володіє кращими властивостями натуральних матеріалів, крім недоліки останніх. З давніх давен люди цінують натуральність. Текстильні продукти не є винятком. Однак дана властивість не завжди виправдовує себе на всі 100 відсотків. Натуральний шовк сильно мнеться і дуже важко прасується, натуральний льон колеться, а натуральна вовна абсолютно не підходить людям, що страждають алергією. Сукупність безсонних ночей і плідних днів розробників по всьому світу привела до створення таких тканин, при збережених позитивних якостях яких були усунені небажані, властиві натуральним матеріалам. Одним з яскравих прикладів подібних тканин є Тенсел (Tencel) . Т енсел – це натуральне волокно з шовковистою структурою, що отримується з деревини австралійського евкаліпта. Як і бавовна, тенсел дарує відчуття комфорту, однак, білизна з тенсела набагато еластичніші бавовняного. Більш того, тенсел володіє особливою гігроскопічністю, посиленою за допомогою нанотехнологій. Тому він не тільки відмінно вбирає вологу, але й швидко випаровує її, тим самим, виключаючи можливість утворення сприятливого середовища для розвитку небажаних бактерій і мікроорганізмів. Причому скільки вологи необхідно ввібрати, матеріал «вирішує сам. В качестве наполнителя тенсел сохраняет тепло подобно шерсти, однако, в отличие от нее, тенсел абсолютно безопасен для людей, страдающих аллергическими заболеваниями.

Пиджак (на бирке размер 38/S).

Однобортный, на 2 пуговицы. Пиджак на подкладке (темно-синего цвета в набивной рисунок). Имеются 4 наружных кармана( нагрудный, слева сбоку один и сбоку справа два (все краманы, кроме нагрудного, - с наружными клапанами). Все карманы действующие, нерасшитые. Внутри 2 кармана-слева и справа.

Брюки "чиносы" (на бирке размер 29/S)

Штанины сильно обуженные книзу. Спереди 2 кармана, сзади 2 кармана с наружными клапанами.

ЗАМЕРЫ:

Пиджак:
по спинке от плеча да плеча =45см
по спинке от воротника длинна пиджака (2 замера: от основания воротника по среднем шву на спине =67,5см; от основания воротника в месте верхней точки плечевого шва = 70см).
длина рукава от плеча вниз =61 см (от подмышечного шва= 43 см
само плечо (от места где пришит рукав до воротника)=14 см
Ширина пиджака (от подмышки до подмышки)-по крою пиджака некорректно сделать замер ПО -отдельно ширина спины от подмышки до подмышки =48 см и аналогичный замер спереди (при застегнутых пуговицах=51 см. Итого ОБХВАТ подмышками пиджака=99 см

Брюки:
ширина по поясу=80 см
обхват в районе бедер (примерно)=96см
длина по внешнему шву=96,5 см+3,5 см высота пояса(итого 100см)
длина по внутреннему шву=77 см
к длине есть еще 5 см подгиба
ширина штанины вверху =29Х2(=58 см) и внизу=16Х2(=32 см).

Цена: оригинальная цена костюма 320 долл США. Снизила цену. . Учитывая ситуацию в Украине, включая нестабильность гривны и быстрорастущий и частоменяющийся курс инвалют, пожалуйста, уточняйте актуальность цены.

+пересылка за счет покупателя / самовывоз.

Способы оплаты: наличными при встрече, переводы на карту Приват-банка,
Способы передачи: самовывоз ( в Киеве из дома продавца), НП. Стоимость пересылки и упаковка - по тарифам перевозичка; за счет покупателя. Оценочная стоимость = цена продажи товара

ТОВАР ВОЗВРАТУ И/ИОИ ОБМЕНУ НЕ ПОДЛЕЖИТ!

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Коричневий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Льон Бавовна Шовк Вовна
Принт:
У клітинку

Схожі товари